Οι σειρές και ταινίες του 2016 που αποδείχτηκαν «Εσιέν»
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Οι σειρές και ταινίες του 2016 που αποδείχτηκαν «Εσιέν»

Για να αποκαλέσεις μια σειρά/ταινία μάπα ή κακή, πρέπει να σκεφτείς αν είχε τα υλικά για κάτι πολύ καλό. Όσες ακολουθούν είναι αυτές που περιμέναμε πολλά και στο τέλος προσέχαμε μη χάσουμε και τα λίγα.

1. Colonia : Έμμα Γουότσον βλέπεις, τον πολύ καλό Ντάνιελ Μπριλ βλέπεις, όπως και να το κάνουμε σου δημιουργούνται κάποιες προσδοκίες. Και χάρις στον Φλοριάν Γκαγιενμπέργκερ πάνε μία προς μία στα σκουπίδια. Είναι λες και έχεις βρεθεί πεσμένος κάτω από χτύπημα και έρχονται να σου πουν ότι η κόρη σου δεν είναι κόρη σου, αλλά είναι του κουμπάρου.

2. Gods of Egypt : Ο Νικολάι Κόστερ-Γουόλντο aka Τζέιμι Λάνιστερ, καλύτερα να μείνει στο Game of Thrones, γιατί κινηματογραφικά συμμετέχει σε επικές μπαρούφες. Μία το The Other Woman, μία τούτο εδώ, ας μην το παλεύει πολύ. Ειδικά το Gods of Egypt που είχε και τον βετεράνο σε μυθολογικά Τζέραλντ Μπάτλερ, δεν θα του έδινες ούτε τις μπάμιες της μάνας σου αν σου έλεγε ότι πεινούσε. Θα τις έτρωγες για να τον αφήσεις να ψωμολυσσάξει.

3. Collateral Beauty : Ο Έντουαρντ Νόρτον έχει αποφασίσει για κάποιο λόγο να παίζει κλωτσοπατινάδα με την καριέρα του. Είχα πιστέψει ότι με το Birdman όπου ήταν ο πραγματικός leading actor ίσως έκλεινε στόματα. Τελικά μόνο το δικό μου έκλεισε, που για δύο μέρες δεν έτρωγα πολύ. Φυσικά δεν φταίει μόνο αυτός. Φταίει και ο Γουίλ Σμιθ. Αλλά ο Γουίλ είναι αγαπητός παντού και του συγχωρούνται όλα.Να θυμηθώ όμως ότι πέρσι τέτοια εποχή ο Γουίλ και η σύζυγος μας τα είχαν κάνει τσουρέκια που δεν ήταν υποψήφιος στα Όσκαρ. Το μόνο που αξίζει από το Collateral Beauty είναι το Let’s Hurt Tonight των One Republic.

4. Independence Day : Το Resurgence το περιμέναμε πως και πως. Είχε και δύο καλά ονόματα στο καστ, τον Τζεφ Γκόλντμπλαμ και τον Λίαμ Χεμσγουόρθ, οπότε δεν θα μπορούσε να πάει πολύ στραβά. Ο Ρόναλντ Έμεριχ δεν μας άφησε να το αναρωτηθούμε πολύ. Φρόντισε να πάνε όλα πολύ στραβά…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

5. Sea of Trees : Το δίδυμο ΜακΚόναχι και Ναόμι Γουότς είναι ένα καλό και ελπιδοφόρο δίδυμο για να δημιουργήσεις μια σχετικά καλή σειρά. Πώς κατάφερε ο Γκας Βαν Σαντ να μην τους εκμεταλλευτεί καθόλου και να τους αφήσει στο δικό τους potential ακόμα το διερευνώ.

6. Vinyl : Μάρτιν Σκορτσέζε-Μικ Τζάγκερ και HBO ακόμα το φυσάνε και δεν κρυώνει.  Η σειρά που ξεκίνησε με τις αρτιότερες των προϋποθέσεων, δεν έβαλε καν σε σκέψεις το κανάλι για 2η σεζόν, απέτυχε οικτρά σε σχέση με τα υλικά που υπήρχαν και… καλά 40! Μόνη αξιοσημείωτη στιγμή το full frontal της Olivia Wilde.

7. The Shannara Chronicles : Παιδιά, όπου βλέπετε MTV να πηγαίνετε αντίθετα. Εγώ την πάτησα, γιατί αν και είχα τις αμφιβολίες μου, πίστεψα πολύ στην εγγύηση που λέγεται Τζον Φαβρό. Αμ δε…Το μοναδικό υποφερτό στη σειρά ήταν η παρουσία του Τζον Ρις-Ντέιβις που έκανε τον Γκίμλι και έδωσε μια εσάνς LoTR στη σειρά. Κατά τ΄άλλα άνθρακες ο θησαυρός.

8. X-Files : Η μεγάλη επιστροφή του 2016 ήταν η 10η σεζόν των X-Files. The truth is out there λέγαμε προσδοκώντας ανάσταση νεκρών, αλλά τελικά μείναμε με την ταραμοσαλάτα στο στόμα.

9. Alice Through The Looking Glass : Ο μόνος λόγος που ήρθε και sequel ήταν για να περάσουν καλά μεταξύ τους μάλλον. Γιατί όσοι το είδαν δεν θα έλεγες ότι πέρασαν ιδιαίτερα καλά. Δεν χρειάζεται παραπάνω αναφορά σε αυτό το πράγμα.

10. Batman v Superman : Στη συγκεκριμένη ταινία υπάρχουν μερικές ενστάσεις. Δεν θα την έλεγες στις χειρότερες του 2016, ούτε θα έλεγες ότι δημιούργησε τρελές προσδοκίες, με την έννοια ότι είχε πάει το κράξιμο στον Άφλεκ ασάλιωτο από την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι θα ενσαρκώσει τον Batman. Οπότε με αυτή την οπτική ίσως δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Κάποιον (ένας από χωριό, δεν τον ξέρετε) τον έτρωγε το χέρι του όμως.

11. Van Helsing : Το δίκτυο SyFy είναι τρόπον τινά αμφιλεγόμενο αφού πέρσι μας έφερε το πολύ καλό The Expanse, αλλά πριν δύο χρόνια είχε κάνει σειρά το Halo και ήταν Α-ΠΟ-ΓΟ-Η-ΤΕΥ-ΣΗ! Το Van Helsing μας έπεισε να του δώσουμε μια ευκαιρία κυρίως γιατί η ταινία με τον Τζάκμαν ήταν σχετικά οκ. Ε, δεν χρειάστηκαν πάνω από 2 επεισόδια για να καταλάβουμε ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΠΑ.