Ad Astra: Ο Μπραντ Πιτ ξεπερνά τα όρια του διαστήματος που έχει βρεθεί άνθρωπος [trailer]
Βρείτε μας στο

Το διάστημα θα είναι πάντα ένα ανεξερεύνητο μέρος. Τόσο στην πραγματική ζωή όσο και στις ταινίες. Το σινεμά πάντα θα βρίσκει τρόπο να εμπλουτίσει την αναζήτηση του απέραντου και του άγνωστου, ιδίως όταν θέλει να τιμήσει την Ιστορία.

Το 2019 είναι έτος συμπλήρωσης 50ετίας από το 1969, τη χρονιά δηλαδή που ο Νιλ Άρμστρονγκ πάτησε στη Σελήνη. Γι΄αυτό ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να κάνει μια ταινία που θα δίνει στη λιγότερο επιτηδευμένη, μα εξίσου εντυπωσιακή μορφή την εικόνα της αναζήτησης στο διάστημα.

Πριν ένα χρόνο είχαμε το First Man που περιέγραφε τις μέρες του Άρμστρονγκ λίγο πριν ξεκινήσει για το μεγάλο ταξίδι της προσεδάφισης στον δορυφόρο της Γης. Φέτος τον Σεπτέμβριο θα δούμε τον αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ που ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στα πέρατα του διαστήματος με στόχο να βρει τον πατέρα του.

Ενώ εκείνος θεωρούσε πως ο πατέρας του είναι οριστικά νεκρός κάπου στο χάος, εμφανίζονται άνθρωποι που γνωρίζουν και του αποκαλύπτουν ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός και υπάρχουν σημάδια γι΄αυτό. Σημάδια που θα απαιτήσουν από τον Ρόι να φτάσει σε μέρη του διαστήματος που κανείς άνθρωπος δεν έχει φτάσει.

Κι όταν φτάνει κανείς στο άγνωστο, θα πρέπει να είναι πάντοτε έτοιμος για να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις και να σταθεί μπροστά σε μεγάλες αποκαλύψεις. Πράγματα άγνωστα προφανώς στην ανθρωπότητα θα αποκαλυφθούν στον Ρόι σε αυτό το γαλαξιακό του ταξίδι. Κι αυτά θα του φέρουν τον πατέρα του ζωντανό, αλλά όχι ως τον ήρωα που νόμιζε. Αλλά σαν έναν επιστήμονα που με βάση ένα μακρινό σημείο του σύμπαντος, έχει βαλθεί να καταστρέψει τη Γη.

Αυτό είναι το Ad Astra, τουλάχιστον όπως το διαβάζουμε στις επίσημες περιγραφές και κυρίως απ΄αυτά που βλέπουμε στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα. Ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε ταινία ως κύριος ρόλος μετά από πολλά χρόνια – στο Once Upon A Time In Hollywood είναι ισότιμα δίπλα στον Ντικάπριο – και βρίσκεται επίσης στην παραγωγή μια ταινίας διαστήματος που θυμίζει σε πολλά το πρόσφατο κινηματογραφικό παρελθόν αυτού του είδους.

Μαζί του στην ταινία ο Τόμι Λι Τζόουνς στο ρόλο του πατέρα του, η Ρουθ Νέγκα, η Λιβ Τάιλερ και ο Ντόναλντ Σάδερλαντ. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της