Επιτέλους επιστρέφει το Mindhunter - Δείτε το trailer για την 2η σεζόν
Βρείτε μας στο

Είναι αναμφίλεκτο πως το κόνσεπτ του Mindhunter δεν επιδέχεται βιασύνης, ούτε καν γρηγοράδας. Θέλει χρόνο για να αναζητηθεί το καλύτερο, να βελτιστοποιηθεί η μέτρια λεπτομέρεια, μα πάνω απ΄όλα για να επιτευχθεί η πιο αληθοφανής λύση.

Μιλάμε για μια σειρά που ασχολείται με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στη σύγχρονη αμερικάνικη ιστορία, με αυτά που γέννησαν την επιστήμη της εγκληματολογίας. Απαιτείται τεράστια μελέτη όλων των καταθέσεων, όλων των δημοσιευμάτων, όλων των γεγονότων όπως καταγράφηκαν. Στη δεύτερη σεζόν το Mindhunter θα διευρύνει κι άλλο τα γνωστά ονόματα των serial killers που θα κάτσουν μπροστά στους δύο πρωταγωνιστές για να περιγράψουν τον χαρακτήρα τους και όσα ένιωθαν την περίοδο της δράσης τους.

Από το trailer που κυκλοφόρησε χθες βράδυ το Netflix, βλέπουμε πως η δεύτερη σεζόν είναι πολύ πιο σκοτεινή, αγγίζει σε κάποιες στιγμές τα όρια του θρίλερ και προκύπτουν μεγαλύτερα εμπόδια για τους δύο ντετέκτιβ. Πλέον, μετά την επιτυχημένη δουλειά τους, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, δημιουργείται μεγαλύτερη γραφειοκρατία στο επιχειρείν τους και αυτό επιδρά και στους κατά συρροήν εγκληματίες που στέκονται απέναντι τους. Δημιουργείται προδιάθεση που σίγουρα αλλοιώνει τις καταθέσεις.

Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της δεύτερης σεζόν είναι πως θα δούμε την απεικόνιση του Τσαρλς Μάνσον από τον ηθοποιό Ντέιμον Χέριμαν, ο οποίος θα έχει πάρει σίγουρα το κολάι από την ερμηνεία του διαβόητου Μάνσον στην ταινία του Ταραντίνο Once Upon A Time In Hollywood.

Η δεύτερη σεζόν του Mindhunter θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου και θα αποτελείται από 9 επεισόδια αντί των 10 της πρώτης, ενώ λέγεται πως το πλάνο της παραγωγής είναι για τουλάχιστον 4-5 σεζόν.