The last man on earth: Το νέο μας κόλλημα
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The last man on earth: Το νέο μας κόλλημα

Έχεις αναρωτηθεί τί θα έκανες αν ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος στη γη, αν όλος ο πλανήτης ήταν εκεί μόνο για σένα;

Καυγάς. Στη δουλειά ή στο σπίτι. Με φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες. Νιώθεις το αίμα σου να βράζει, τους σφυγμούς σου να χτυπάνε κόκκινο και την πίεση σου να ανεβαίνει στα ύψη. Κλείνεις τα μάτια και παρακαλάς τον Ύψιστο να τους εξαφανίσει όλους από την πόλη. Από τη χώρα. Από τη Γη. Από τον πλανήτη. Έχει συμβεί σε όλους…

Εκείνο που δεν έχει συμβεί (δυστυχώς) είναι να γίνει το όνειρο(;) πραγματικότητα και να εξαφανιστούν όντως όλοι από προσώπου Γης. Τουλάχιστον στην πραγματικότητα, γιατί στο νέο sitcom του Will Forte κάπως έτσι ξεκινάνε όλα.

Ο Φιλ επιζών από έναν φονικό ιό που χτυπά τη γη τριγυρνά για ένα χρόνο στις ΗΠΑ ψάχνοντας για άλλους επιζώντες.

lastman4

Μη έχοντας βρει κανέναν επιστρέφει στην πόλη του, αφού όμως προηγουμένως φρoντίζει να αφήσει παντού το μήνυμα «ζωντανός στην Τουσόν». Επιλέγει μια έπαυλη για να μείνει, έχει μια πισίνα γεμάτη τεκίλα κάνει κάθε είδους καφρίλα και φυσικά από όλα τα άψυχα αντικείμενα οι μπάλες είναι εκείνες που παίζουν το ρόλο των κολλητών του.

lastman2

Και ενώ έχει χάσει κάθε ελπίδα να ξαναδεί άνθρωπο ο ύψιστος εισακούει (ή μήπως όχι) τις προσευχές του και του στέλνει την Κάρολ. Δεν είναι όμορφη, έχει μάλλον εκνευριστική φωνή, τον διορθώνει συνεχώς όταν μιλάει και έχει ένα πάθος με τους κανόνες και την εφαρμογή τους. Δεν έχει σημασία που είναι οι μοναδικοί επιζώντες στην πόλη , πιθανόν στην γη, πρέπει να σταματούν στο στοπ και να μην παρκάρουν σε θέσεις για ΑμεΑ.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Και φυσικά το σεξ είναι αφενός υποχρέωσή τους, για να εξασφαλίσουν τη διαιώνιση του είδους και αφετέρου πρέπει να γίνει μετά το γάμο. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ή μήπως όχι; Και αν τελικά δεν είναι οι μοναδικοί επιζώντες στη γη;

lastman3

Ο πρώτος κύκλος της σειράς του FOX βγήκε στον αέρα τον Μάρτιο του 2015 και έχει ήδη εξασφαλιστεί ο τρίτος. Έξυπνη , γρήγορη, παίζει με τα στερεότυπα, τους ρόλους των φύλων και ναι γελάς αβίαστα. Οι πρωταγωνιστές απολαυστικοί στους ρόλους τους και στα συν η μικρή διάρκεια των επεισοδίων, περίπου ένα εικοσάλεπτο το καθένα.