The Morning Show: Τζένιφερ Άνιστον, Ρις Γουίδερσπουν και Στι Καρέλ στην πρώτη σειρά της Apple [trailer]
Βρείτε μας στο

Εδώ κι ένα χρόνο οι δύο κολλητές και ο φίλος της Άνιστον Στιβ Καρέλ, είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το The Morning Show, την πρώτη παραγωγή που θα δούμε από την Apple στην πλατφόρμα που έχει ετοιμάσει για να βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Άνιστον, Γουίδερσπουν και Καρέλ βρίσκονται στην παραγωγή και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μιας dramedy, με το κωμικό στοιχείο να μην είναι το πιο έντονο και να είναι διαφορετικής υφής από την κωμωδία που έχουν συνηθίσει να υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια η Άνιστον με τον Καρέλ κυρίως και σε δεύτερο βαθμό η Γουίδερσπουν.

Το κόστος παραγωγής εκτιμάται ότι προσέγγισε τα 15 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο, ποσό που συγκρίνεται μόνο με το τεράστιο κόστος της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» του HBO.

Το The Morning Show μας τοποθετεί στα παρασκήνια μιας μακροχρόνιας και υπερεπιτυχημένης πρωινής εκπομπής στην αμερικανική τηλεόραση. Εκεί η Άλεξ Λιβάι και ο Μιτς Κέσλερ συνθέτουν ένα ασυναγώνιστο δίδυμο για 15 χρόνια. Μέχρι που εμφανίζονται κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στον Μιτς και απολύεται.

Η Άλεξ (Άνιστον) φοβούμενη ότι θα πέσει το βασίλειο, παίρνει την απόσταση της από εκείνον και τον δίνει βορά στο κοινό πριν καν επιβεβαιωθούν οι κατηγορίες. Ο Μιτς νιώθει έκθετος και προδομένος, καθώς όπως φαίνεται από το trailer, είναι αθώος. Την ίδια στιγμή η Άλεξ βλέπει μια ρεπόρτερ του δικτύου, την Μπράντλι Τζάκσον (Γουίδερσπουν), να εποφθαλμιά την θέση της.

Μέσα σε τέτοιο κλίμα δεν αργούν να βγουν τα μαχαίρια.

Το καστ του The Morning Show συμπληρώνουν οι Άλεξ Ντουπλά, Γκούγκου Μπάθα-Ρο και Μπίλι Κράνταπ. Το trailer ενημερώνει στο τέλος του πως η σειρά θα έρθει σύντομα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Όλα θα εξαρτηθούν από την ημέρα που θα είναι στον αέρα το Apple TV. Το μόνο βέβαιο είναι πως μιλάμε για 10 επεισόδια για την πρώτη σεζόν.

«Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Είναι αποκρουστικό, πώς το τρώτε;»: Το πεντανόστιμο ελληνικό πιάτο που οι ξένοι δε θα καταλάβουν ποτέ (Pic)