The Mandalorian: Η πρώτη σειρά από το σύμπαν του Star Wars μας πηγαίνε πέρα από τα σύνορα του Γαλαξία
Βρείτε μας στο

Είναι η πρώτη σειρά που είχε ανακοινωθεί από την Disney για την πλατφόρμα της το Disney+. Μια πλατφόρμα που θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Νοεμβρίου σε Αμερική, Ολλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο, με το ανακοινωθέν πλάνο να λέει ότι στην Ανατολική Ευρώπη θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία το πρώτο μισό του 2020 και στην Δυτική Ευρώπη το 2021.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνοντας ως δεδομένο ότι ως τις αρχές του 2020 θα έχει έρθει και στη χώρα μας το Disney+ , δε μπορούμε παρά να είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη της. Κι αυτό γιατί θα μας προσφέρει ένα τρομερά πλούσιο υλικό με τα πιο hot brands της μυθοπλασίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Marvel και Star Wars είναι τα δύο πιο τρανταχτά.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι πάνε να αποτελέσουν το αντίπαλον δέος στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του Amazon. Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό όμως, μιας και μιλάμε για τουλάχιστον 7-8 σειρές της Marvel και άλλες 2 από την Lucasfilm.

Η μία είναι για τον Obi Wan Kenobi, με τα γυρίσματα να ξεκινάνε τον Ιανουάριο. Άρα η εν λόγω σειρά θα είναι έτοιμη προς το 2021. Αντιθέτως, το The Mandalorian είναι πανέτοιμο και θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο χαρτί της Disney.

Με τον Πέδρο Πασκάλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μεταφερόμαστε σε μια εποχή της Αυτοκρατορίας που θα λέγαμε ότι είναι παρακμιακή. Είναι λίγο πριν την ανάδυση του Πρώτου Τάγματος, λίγο μετά τα όσα συνέβησαν στην Επιστροφή Των Τζεντάι. Στα ακροτελεύτια σύνορα της Αυτοκρατορίας, εκεί όπου δεν υπάρχουν νόμοι, ζει ο Mandalorian, ένας μοναχικός bounty hunter.

Με βάση όσα βλέπουμε στο πρώτο trailer, ο Mandalorian θα συλληφθεί και εκεί θα αναγκαστεί να πάρει μια απόφαση. Θα κληθεί να αφήσει τη μοναχική ζωή και να σταθεί στο πλευρό της επανάστασης. Να γίνει για την ακρίβεια ένας από τους μπροστάρηδες, τους πιο ισχυρούς μαχητές της.

Εκτός από τον Πασκάλ, στη σειρά βλέπουμε κι άλλα γνωστά ονόματα, όπως τον Καρλ Γουέδερς aka Απόλο Κριντ, τον Νικ Νόλτε, τον Ταΐκα Γουατίτι (σκηνοθέτης του Thor Ragnarok που υποδύεται και τον Κοργκ) και την Τζίνα Καράνο.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…