El Camino:  Το Breaking Bad επιστρέφει ως ταινία μέσα από το Netflix [trailer]
Βρείτε μας στο

Εν όψει ενός φθινοπώρου όπου θα εμφανιστεί το Disney+ και οσονούπω και το Apple TV, το Netflix μπήκε στη διαδικασία να προετοιμαστεί με δυνατές μεταγραφές για να μην φυλλορροήσει.

Κάπως έτσι διαβάσαμε πριν μερικές μέρες ότι υπέγραψε με το δίδυμο του Game of Thrones Μπενιόφ και Βάις. Κάπως έτσι είδαμε σήμερα το πρωί να κυκλοφορεί το trailer για την spin-off ταινία από το Breaking Bad.

Από τον περασμένο Νοέμβριο είχε γίνει γνωστό πως θα γίνουν γυρίσματα τον Μάρτιο, αλλά ο δημιουργός Βινς Τζίλιγκαν προσπαθούσε να μην αφήσει πληροφορίες να διαρρεύσουν. Παράλληλα με την 5η σεζόν του Better Caul Saul επεξεργαζόταν και το σενάριο της ταινίας.

Μια ταινία που έχει τίτλο το El Camino, όπερ σημαίνει Ο Δρόμος. Ένας δρόμος που απλώνεται μπροστά στον Τζέσι Πίνκμαν στην μετά-Γουόλτερ Γουάιτ εποχή.

Φυσικά στο trailer δεν βλέπουμε τον Πίνκμαν, αλλά μόνο τον Skinny Pete, φίλο του, ο οποίος ανακρίνεται από την αστυνομία με σκοπό να τους πει που βρίσκεται. Ο Πιτ όμως δεν είναι καρφί. Δεν έχει σκοπό να παραδώσει τον Πίνκμαν σε ένα κλούβι. Το trailer  ίσως και να είναι ενδεικτικό της μορφής της ταινίας. Ίσως να δούμε τον Πιτ να περιγράφει ιστορίες, αληθινές ή ψεύτικες, από την σόλο καριέρα του Πίνκμαν με σκοπό να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς.

Το El Camino θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 11 Οκτωβρίου και ξέρουμε σίγουρα ότι από τις αγαπημένες φάτσες, θα δούμε προφανώς τον Άαρον Πολ, τον Μπομπ Όντενκερκ, τον Τζόναθαν Μπανς και κατά 99% και τον Μπράιαν Κράνστον.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας