Οι ταινίες που περιμένουμε το 2017 με μπόλικη δόση Marvel-DC
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Οι ταινίες που περιμένουμε το 2017 με μπόλικη δόση Marvel-DC

Το 2017 είναι η πιο ενδεικτική χρονιά για το τι συμβαίνει στον κινηματογράφο αφού μετρήσαμε τουλάχιστον 21 sequel, prequel, spin off σε μπλομπαστεριές.

Ο Γέροντας Παΐσιος το είχε προβλέψει από καιρό. «Το 2017 θα είναι σα να βλέπεις νέες ταινίες, αλλά δεν θα βλέπεις». Μετά το Batman V Superman που η DC άρχισε την αντεπίθεση της στις αρχές του 2016, το νέο έτος προμηνύεται ως ένα μεγάλο κονταροχτύπημα μεταξύ της DC και της Marvel, αφού αναμένονται καμία δεκαριά sequel ή ταινίες που επιμερίζουν τους χαρακτήρες του Batman V Superman. Ή τους φέρνουν ξανά μαζί (λέγε με Justice League).

Στις ταινίες που αναμένουμε με ηθικό ακμαίο για το 2017 είναι, εκτός από τις υπερηρωικές, η επιστροφή του Κρίστοφερ Νόλαν μετά το 2014 και μια ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή από Danny Boy-le μεριά.

Silence : Η νέα ταινία του Σκορτσέζε που την ετοίμαζε για πόσα χρόνια, είναι ήδη talk of the town. 5 Ιανουαρίου έρχεται και στα μέρη μας.

Paterson : Μετά το Only Lovers Left Alive, ο Τζιμ Τζάρμους καθοδηγεί το νέο big thing που λέγεται Άνταμ Ντράιβερ. 5 Ιανουαρίου στις αίθουσες.

Nocturnal Animals : Αν έχεις την αισθητική και το ταλέντο, τότε δεν χρειάζεσαι καθόλου χρόνο να το αποδείξεις. Η ταινιάρα του Τομ Φορντ, το πρώτο του μεγάλο πόνημα κυκλοφορεί στις 5 Ιανουαρίου στις ελληνικές αίθουσες.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Assassin’s Creed : 5 Ιανουαρίου

Jackie : Ο Πάμπλο Λαραίν, στην δεύτερη ταινία του που κυκλοφόρησε το 2016 μετά το Neruda, στρέφει το φακό στην Τζάκι Κένεντι. Ταινία που ήδη έχει πάρει καλά acclamations στις ΗΠΑ και βγαίνει στις 9 Ιανουαρίου στην Ελλάδα.

Split : Με τον Τζέιμς Μακ Αβόι σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του, ο Shyamalan μας δίνει μια από τις πιο άρτιες σκηνοθεσίες του.  20 Ιανουαρίου

Gold : 27 Ιανουαρίου

Get Out : 23 Φεβρουαρίου

Logan : Αφού εξαντλήσαμε τους X-Men γενικά, ήρθε η ώρα του Wolverine να μας δείξει από τις 2 Μαρτίου τις μελλοντικές του περιπέτειες.

Trainspotting 2 : Ντάνι Μπόιλ καλώς σε βρήκαμε ξανά φίλεμ. 3 Μαρτίου

Kong Skull Island : 9 Μαρτίου

Power Rangers : Αν και τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, δε γίνεται να μη δούμε την επιστροφή των Power Rangers από τις 23 Μαρτίου.

Ghost in the Shell : 29 Μαρτίου

The Fate of The Furious : Βιν Ντίζελ και Ντουέιν Τζόνσον δεν κόλλησαν ιδιαίτερα και στη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν αλληλοκατηγορίες, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το αποτέλεσμα. Μεγάλο συν η παρουσία της Σαρλίζ Θερόν που με το Mad Max άνοιξε τις adenturous πόρτες της. 14 Απριλίου

Guardians of the Galaxy 2 : Groot Groot Groot από τις 25 Απριλίου.

King Arthur: Legend of the Sword : Ο Τσάρλι Χάναμ, αφού γλύτωσε τις 50 Αποχρώσεις, ενσαρκώνει έναν ρόλο θρυλικό που για χρόνια επιθυμούσαμε να γίνει human movie. Στις 12 Μαΐου βγάζει το σπαθί από την πέτρα.

Alien Covenant : Η συνέχεια του Prometheus, με τον Ρίντλι Σκοτ να δηλώνει ότι εξακολουθεί να κάνει ταινίες με μια ιστορία σε αντίθεση με τα super hero-villain movies. Στις 19 Μαΐου θα κριθεί.

Baywatch : Νταντάριο, Ρόρμπαχ, ΜακΚίνι σε μια αναβίωση ωραίων στιγμών από τις 26 Μαΐου.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales : 26 Μαΐου

Wonder Woman : 2 Ιουνίου

World War Z 2 : 9 χρόνια μετά τον Μπέντζαμιν Μπάτον, Μπραντ Πιτ και Ντέιβιντ Φίντσερ συνεργάζονται ξανά για τη συνέχεια του World War Z. Έρχεται στις 9 Ιουνίου.

Spirder-Man Homecoming : Ο πιτσιρικάς Τομ Χόλαντ έδωσε εξαιρετικά δείγματα στο Civil War οπότε στις 7 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού.

War for the Planet of the Apes : 14 Ιουλίου

Dunkirk : Η επιστροφή του Κρίστοφερ Νόλαν έρχεται στις 21 Ιουλίου. Μόνο μείον της ταινίας η παρουσία του Χάρι Στάιλς που δεν πρόκειται να τον συμπαθήσω ποτέ!

The Dark Tower : ΜακΚόναχι και Ίντρις Έλμπα σε στόρι Στίβεν Κινγκ. Τι άλλο να ζητήσεις; Από τις 28 Ιουλίου στις αίθουσες.

It : Στις 8 Σεπτεμβρίου ο κλόουν που μας έστειλε στον ψυχίατρο πριν από 27 χρόνια, επανέρχεται το ίδιο τρομακτικός. Ελπίζουμε ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ να μας αφήσει την ίδια αίσθηση με τον Τιμ Κάρι.

Blade Runner 2049 : 6 Οκτωβρίου

Kingsman: The Golden Circle : 6 Οκτωβρίου

Thor Ragnarok : 3 Νοεμβρίου

Justice League : Στις 17 Νοεμβρίου ο Μπεν Άφλεκ, ο Χένρι Καβίλ, ο Τζέισον Μομόα, η Γκαλ Γκαντότ και το υπόλοιπο κρου της DC έρχονται με το Justice League για να σταθούν απέναντι στον Steppenwolf.

Star Wars Episode VIII : 15 Δεκεμβρίου (Αναμένεται trailer)

Οι ταινίες που περιμένουμε το 2017 με μπόλικη δόση Marvel-DC

* Οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι της κυκλοφορίας τους γενικά, όχι απαραίτητα στις ελληνικές αίθουσες, οπότε κάποιες μπορεί να αλλάξουν.