See: Ο Τζέισον Μομόα είναι ένας τυφλός ηγέτης σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

See: Ο Τζέισον Μομόα είναι ένας τυφλός ηγέτης σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο

Η νέα σειρά του Apple TV που ανακοινώθηκε χθες, θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV App από 1η Νοεμβρίου.

Τι γίνεται αν ενώσεις λίγο Mortal Kombat με Daredevil και Ζοζέ Σαραμαγκού; Έχεις το See, τη νέα σειρά της Apple. Μια από τις νέες σειρές που θα κυκλοφορήσει η Apple στην πλατφόρμα του τηλεοπτικού της περιεχομένου για την ακρίβεια, με έναν πρωταγωνιστή που βρίσκεται στα ύψη της δημοφιλίας του.

Ο λόγος για τον Τζέισον Μομόα που είναι αναμφίβολα από τις πιο αγαπητές περιπτώσεις, αφού και το ανδρικό κοινό τον βλέπει ως ένα πρότυπο, αλλά και το γυναικείο γοητεύεται στο έπακρο από τη φυσιογνωμία και τον τρόπο ζωής του.

Ο Μομόα πρωταγωνιστεί στη δεύτερη σειρά της καριέρας του μετά το Frontier – όχι δεν ξεχάσαμε το Game of Thrones, απλώς εκεί δεν ήταν πρωταγωνιστής, αλλά ένας από τους πολλούς σημαντικούς χαρακτήρες για την πλοκή και θυσιάστηκε για να γίνει η Καλίσι αυτό που έγινε.

Στο See ο Μομόα είναι ο Μπάμπα Βος, ηγέτης μιας φυλής που έχει επιβιώσει μετά από μια καταστροφή στον κόσμο. Ο πληθυσμός των ανθρώπων μειώθηκε και όσοι επέζησαν, έχασαν την όρασή τους. Μετά από αρκετά χρόνια δυσκολιών, οι άνθρωποι μαθαίνουν να επιβιώνουν από τις άλλες αισθήσεις τους κι έχουν καταφέρει να φτιάξουν υποτυπώδεις μορφές φυλών.

Όπως όμως συμβαίνει και στο Περί Τυφλότητας του Σαραμαγκού, έτσι κι εδώ υπάρχουν αυτοί που μπορούν να δουν. Αυτοί που διαφέρουν. Κι αυτή η διαφορά δεν είναι αποδεκτή στον κόσμο. Ο Βος κάνει με τη γυναίκα του δύο παιδιά, τα πρώτα παιδιά που γεννιούνται με όραση μετά την καταστροφή. Αυτά τα παιδιά γίνονται η ελπίδα της φυλής για τη σωτηρία. Θα γίνουν όμως και στόχος της βασίλισσας που θεωρεί ότι η όραση του φωτός είναι ύβρις προς τους θεούς και γι΄αυτό θα κυνηγήσει τα νεογέννητα για να τα σκοτώσει.

Απ΄αυτό το σημείο ξεκινά ένα παιχνίδι επιβίωσης όχι των ανθρώπων, αλλά της ελπίδας τους. Κι αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο ιδανικό για τη ζωή.

Ο Μομόα είναι αυτός ο uber τύπος που έχουμε συνηθίσει, αν κρίνουμε από το trailer και σίγουρα θα μας προσφέρει σκηνές τρομερής έντασης.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική

Το See θα είναι διαθέσιμο στο Apple+ από την 1η Νοεμβρίου με τα τρία πρώτα επεισόδια σίγουρα και πιθανότατα και ολόκληρη τη σεζόν, με την Apple να το αφήνει κάπως μετέωρο. Θα πρέπει όμως να είσαι κάτοχος συσκευής Apple για να μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο της με τη συνδρομή των 5 δολαρίων.