Ετοιμάζεται νέα ταινία Mortal Kombat κι όλα δείχνουν ότι θα είναι καλύτερη από την πρωτότυπη
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Ετοιμάζεται νέα ταινία Mortal Kombat κι όλα δείχνουν ότι θα είναι καλύτερη από την πρωτότυπη

Αυτή του 1995 ήταν καλή ώστε να γίνει και sequel, αλλά δεν θα έλεγες ότι βλέπεται εύκολα.

Κάθε φορά που ακούμε για ταινία που βασίζεται σε video games, προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο. Δεν έχει υπάρξει ταινία που να έχει αποδώσει την ικανότητα του παιχνιδιού. Προφανώς και δεν υπάρχει απαίτηση για οσκαρικό αποτέλεσμα.

Αλλά οι περισσότερες δεν καταφέρνουν να παράξουν έστω κάτι αξιοπρεπές και watchable. Πολύ λίγες είναι οι περιπτώσεις. Μόνο το saga του Resident Evil μπόρεσε να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Μια από τις πιο αδιάφορες περιπτώσεις είναι το Mortal Kombat που έγινε ταινία το 1995 και αμφιβάλλουμε αν τη θυμούνται οι φανατικοί του franchise. Και δεν τη θυμούνται γιατί, πολύ πιθανό, ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός της άρνησης. Μπορεί να υπήρξε και sequel, γιατί στα έσοδα πήγε καλά, αλλά αυτό δεν μεταφράστηκε και σε μια πραγματικά καλή ταινία.

Οπότε, ακούγοντας το reboot που ετοιμάζεται αυτές τις μέρες, οι προσδοκίες δε θα μπορούσαν παρά να είναι διατηρημένες στο έδαφος, ου μην και στο υπέδαφος. Αν όμως διαβάσει κανείς τα στοιχεία που αφορούν την επικείμενη ταινία, ίσως αναθαρρήσει η ελπίδα μέσα του.

Το Mortal Kombat ξεκίνησε να γυρίζεται χθες και επικεφαλής στην παραγωγή είναι ο Τζέιμς Γουάν, σκηνοθέτης του Aquaman. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει τρομερή λεπτομέρεια και προσοχή στα οπτικά εφέ. Δεδομένου κι ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2021, διατίθεται κι ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δουλευτεί πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι.

Αυτό που σίγουρα αποτελεί μεγάλο ρίσκο είναι ότι πρόκειται για την πρώτη δουλειά του σκηνοθέτη Σάιμον ΜακΚουόιντ, του σεναριογράφου Γκρεγκ Ρούσο και για την πλειοψηφία του καστ.

Εν αναμονή λοιπόν.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;