Στο νέο trailer του Breaking Bad spin off βλέπουμε τον Τζέσι Πίνκμαν  με σημαδεμένο πρόσωπο
Βρείτε μας στο

Από το 2013, όταν και πέθανε ο Γουόλτερ Γουάιτ, ο Τζέσι Πίνκμαν ήταν πιο μόνος από ποτέ. Ευάλωτος. Εκτεθειμένος. Χωρίς τον μέντορα του, χωρίς το στήριγμα του. Ήταν στο στόχαστρο της αστυνομίας και υπήρχε μόνο ένας τρόπος να γλυτώσει. Να εξαφανιστεί εντελώς.

Χωρίς να συνεχίζει τις δουλειές που είχε με τον Γουάιτ, χωρίς να προσεγγίζει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Όσα τέλος πάντων είχαν απομείνει. Ήξερε πως θα τον περίμενουν παγίδες όπου κι αν πήγαινε. Γι΄αυτό έκοψε κάθε γέφυρα επικοινωνίας και χάθηκε.

Ο Skinny Pete που στο πρώτο trailer του El Camino λέει στους αστυνομικούς ότι «δεν ξέρω πού είναι, αλλά και να ήξερα, σιγά μην σας έλεγα», μπορεί να χρησιμοποιεί ένα παλιό και άχαστο κόλπο, αλλά λέει αλήθεια. Εξυπνεί τον Τζέσι Πίνκμαν, μιλάει για τα βάσανα που έχει περάσει σε αυτό το διάστημα, αλλά δεν ξέρει που βρίσκεται.

Μέχρι το σημερινό trailer του El Camino, ούτε εμείς γνωρίζαμε. Όχι ότι τώρα μας προσδιόρισε ακριβώς την κατάσταση ζωής στην οποία είναι σήμερα. Αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε αυτό που είπε ο Πιτ. Ο Τζέσι Πίνκμαν έχει υποστεί βία, έχει σημαδευτεί στο πρόσωπο και την ψυχή και δε μπορεί να ξεφύγει από το σκοτάδι του.

Σε ένα σκοτάδι είναι κρυμμένος. Ζει μέσα στο αμάξι του, μέσα σε ένα δασάκι. Καπνίζει το τσιγάρο του κι ακούει στο ραδιόφωνο μια είδηση για την έρευνα αναζήτησής του. Είναι καταζητούμενος. Μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό ζωής για πολύ ακόμα; Δύσκολο.

Θα πρέπει να περάσει από τον δρόμο της κάθαρσης. Αυτό είναι το El Camino.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας