Το νέο trailer του The Irishman θα σε πορώσει «τα μάλα»
Βρείτε μας στο

Είναι που είναι τεράστια η αναμονή γι΄αυτή την ταινία, ήρθε και αυτό το trailer χθες το βράδυ για να την φτάσει στην απόλυτη κορύφωσή της.

Με αφορμή την παρουσία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο σόου του, ο Τζίμι Φάλον εξασφάλισε πρώτος το νέο trailer του The Irishman και το προέβαλλε στην εκπομπή. Από κει και πέρα πήρε τον δρόμο του για τα μάτια όλου του σινεφίλ κοινού.

Το The Irishman θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά αύριο στο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και όλοι περιμένουν να δουν τι έχει κάνει αυτή τη φορά ο Μάρτιν Σκορσέζε με το «πλουμιστό» του καστ, ήτοι τον Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Χάρβι Καϊτέλ, τον Τζο Πέσκι, τον Μπόμπι Καναβάλε και τον Τζέσι Πλέμονς, που αποτελούν τα πιο φανταχτερά ονόματα.

Σε μια ταινία που έχει διάρκεια 210 λεπτά, δηλαδή 3 ώρες και 30 λεπτά, μπορείς εύκολα να βρεις σκηνές που να αυξάνουν την αγωνία. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υποτάσσεσαι εύκολα στον συνδυασμό τέτοιων σκηνών.

Εν προκειμένω, το πρώτο επίσημο trailer του The Irishman τα έχει όλα. Μουσική, πολύ καλό μοντάζ, ατάκες με μυστήριο, κλιμάκωση. Στοιχεία που αν τα έχει η ταινία στη σωστή δόση, θα μιλάμε για μια από τις 2-3 καλύτερες του Σκορσέζε.

Αν πάντως κάτι σκεφτήκαμε μετά το trailer είναι πως η 27 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix αυτή η πολλά υποσχόμενη ως προς τα Όσκαρ ταινία, αργεί πολύ ακόμα. Άλλωστε, το Irishman θα κυκλοφορήσει πρώτα από την 1η Νοεμβρίου και για 3 εβδομάδες σε επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ και μετά θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Το νέο trailer του The Irishman θα σε πορώσει «τα μάλα»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ