Living with Yourself: Ένας Πολ Ραντ δεν είναι αρκετός, δύο Πολ Ραντ είναι απαραίτητοι
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Living with Yourself: Ένας Πολ Ραντ δεν είναι αρκετός, δύο Πολ Ραντ είναι απαραίτητοι

Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου όταν είναι καλύτερος από σένα;

Πηγαίνεις κάθε μέρα στη δουλειά. Ζεις κάθε μέρα τη ζωή σου. Κι εμφανίζονται πάντα εκείνες οι μέρες που απλά δεν αντέχεις τον εαυτό σου και αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείς να γίνεις δημιουργικός σαν τους άλλους.

Τότε σε πλησιάζει ένας τύπος και σου προτείνει να πας κάπου που θα βρεις τη λύση σε κάθε σου απορία για την ανικανότητα που εντοπίζεις στον εαυτό σου. Πας εκεί, δίνεις 50 χιλιάρικα και ξυπνάς μετά από μερικές ώρες θαμμένος στη γη. Προσπαθείς να βγεις. Βγαίνεις. Είσαι ζωντανός και τρέχεις να πας σπίτι σου.

Φτάνεις στο σπίτι σου κι ακούς τη γυναίκα σου να μιλάει με μια γνώριμη φωνή. Κάποιος κατεβαίνει. Παλεύετε. Ανοίγει το φως και βλέπεις μπροστά σου…εσένα!

Μόλις σου περιέγραψα το πρώτο επεισόδιο του Living With Yourself, της σειράς του Netflix που κυκλοφόρησε στα μέσα του μήνα με πρωταγωνιστή τον Πολ Ραντ. Μια σειρά με αυτόν για πρωταγωνιστή πάντα αξίζει. Απλώς αυτή δεν έχει το τόσο κραυγαλέο χιούμορ που παράγει αέναα ο Ραντ. Έχει κι απ΄αυτό, αλλά όχι σε τόσο κραυγαλέο βαθμό.

Αλλά, από την άλλη, δεν έχει έναν Πολ Ραντ. Έχει δύο. Ο Ραντ υποδύεται τον Μάιλς, έναν τύπο που δουλεύει σε διαφημιστική και δεν είναι ικανοποιημένος με τίποτα στη ζωή του. Μέχρι που ένας συνάδελφος του προτείνει να πάει κάπου. Όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία, υπάρχουν δύο Μάιλς. Ο ορίτζιναλ και ο κλώνος του. Μοιράζονται ακριβώς τις ίδιες αναμνήσεις, αλλά ο ένας παράχθηκε από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του άλλου και διαθέτει μόνον αυτά και σε οξυμμένη βαθμό.

Living with Yourself: Ένας Πολ Ραντ δεν είναι αρκετός, δύο Πολ Ραντ είναι απαραίτητοι

Αντιθέτως, ο άλλος παραμένει με τα ελαττώματά του να υπερτερούν των πλεονεκτημάτων και φυσικά όταν αντικρύζει αυτούσια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, δε μπορεί να το διαχειριστεί. Πόσω μάλλον όταν αυτή η εκδοχή τα πάει καλύτερα στη δουλειά και γοητεύει την γυναίκα του.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Στο Living With Yourself μπορείς να θαυμάσεις τη δυσκολία του να γυρίζονται σκηνές σωματικής επαφής δύο ίδιων ανθρώπων, όταν στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο ένας τέτοιος. Μπορείς να θαυμάσεις τον ίδιο τον Πολ Ραντ, αλλά και την πρωταγωνίστρια Έιλινγκ Μπι. Μπορείς να μπεις και σε σκέψεις για το κατά πόσο είναι τελικά σωστός στόχος αυτό το κλισέ «η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου» κι αν μπορείς όντως να αντεπεξέλθεις στην κούρσα του να τον ξεπεράσεις.

Στη σειρά η κόντρα πρωτότυπου και κλώνου γιγαντώνεται μέχρι που γυρίζει τούμπα στο τέλος και δημιουργεί μια νέα προσδοκία για την δεύτερη σεζόν. Δεν είναι μια σειρά που θα την θυμάσαι έντονα μερικές μέρες αφού την τελειώσεις, αλλά για σειρά που βγαίνει Οκτώβριο στο Netflix, έχει την ιδιαιτερότητα που την κάνει ελκυστική.