The Witcher: Το πρώτο επίσημο trailer είναι ψιλοαπογοήτευση
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Witcher: Το πρώτο επίσημο trailer είναι ψιλοαπογοήτευση

Με τον Μύρωνα Στρατή της Αμερικής πρωταγωνιστή, τα πράγματα δεν είναι πολύ ελπιδοφόρα.

Ο Χένρι Καβίλ ήταν ένας καλός Superman. Ως εκεί όμως. Και στην υπόλοιπη καριέρα του δεν έχει δείξει κάποια εξέλιξη. Δεν είναι δηλαδή ένας Κρις Χέμσγουορθ. Ούτε κατά το ήμισυ. Η αποχώρηση του από τον ρόλο του Superman περισσότερο με δώρο έμοιαζε για την DC.

Η ανάληψη του ρόλου του The Witcher στη σειρά που ετοίμασε το Netflix, είχε και έχει ακόμα πολλούς αστερίσκους και αμφιβολίες. Όλες επιβεβαιώνονται από το πρώτο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγο και μας ενημερώνει για τον ερχομό της σειράς στις 20 Δεκεμβρίου.

Μπορεί ο Χένρι Καβίλ να έχει πετύχει άψογα τη φωνή του Γκέραλτ της Ρίβια, του ήρωα δηλαδή, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα το trailer δεν μας δίνει λόγους να πούμε ότι θα είναι κάτι που θα αποδίδει τιμή στο game.

Κι είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας να βγει αρνητικό συμπέρασμα από ένα trailer. Το The Witcher έχει αυτό το επίτευγμα, με τον Καβίλ να μην είναι πειστικός για τον ρόλο, ενώ και τα λίγα δευτερόλεπτα με σκηνές μάχης δεν φαίνονται τόσο άρτια όσο τα έχουμε δει σε πλείστες άλλες περιπτώσεις.

Ας ελπίσουμε να είναι από τις φορές που τα αδιάφορα trailer δεν δίνουν όλη την εικόνα για μια σειρά και να μας εκπλήξει ευχάριστα. Ο Καβίλ όμως, το καστ εν γένει και η σκηνοθετική σύλληψη, δεν μας κάνουν με την πρώτη υπέρμαχους. Ας περιμένουμε ως τις 20 Δεκεμβρίου για να δούμε. Είναι πάντως μια σειρά που αποτελεί δυνατό χαρτί του Netflix και θα έχει σίγουρα το κοινό που έχει παίξει το παιχνίδι.

Να πούμε ότι η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία είναι αρκετά και δίνουν ένα πλεονέκτημα για να μη βαλτώσει.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…