Hunters: Η πιο αναμενόμενη σειρά στο πρώτο εξάμηνο του 2020 έχει πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο
Βρείτε μας στο

Πριν από 4-5 χρόνια κυκλοφόρησε η σειρά Man On The High Castle, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του σπουδαίου Φίλιπ Ντικ. Την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε η σειρά Deadly Class που ήταν ένα σχολείο για τέκνα κακοποιών, εγκληματιών και διαβόητων παρανόμων.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι έχουμε ένα μπλέντερ και μπορούμε να βάλουμε αυτές τις δύο σειρές μέσα, ή αν ήμασταν σε κάποιο φουτουριστικό φαντασιακό και αυτές οι δύο σειρές συνουσιάζονταν, τότε το παράγωγό τους θα ήταν η σειρά Hunters. Τουλάχιστον αυτό μας δημιουργείται ως αίσθηση βλέποντας το trailer μιας σειράς που φαντάζει ως η πιο υποσχόμενη στο ξεκίνημα της νέας δεκαετίας και χρονιάς.

Χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ημερομηνία της κυκλοφορίας του Hunters στο Amazon, θα είναι απίθανο να μην έχει βγει ως τον Απρίλιο ή Μάιο, δεδομένου κι ότι έχουμε ήδη δει το πρώτο επίσημο trailer.

Τι είναι όμως το Hunters και γιατί του κοτσάραμε αυτή την ταμπέλα της πιο ενδιαφέρουσας σειράς; Πρώτα και κύρια γιατί παίρνει την πρωτιά για την τηλεοπτική μετάβαση του Αλ Πατσίνο. Ο τεράστιος Αλ που φέτος απολαύσαμε στο Once Upon A Time In Hollywood και κυρίως στο Irishman, θα είναι ο πρωταγωνιστής και ο καθοδηγητής σε μια crime comedy που δείχνει να έχει μια καλή πρώτη μαγιά.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Γουέιλ, το Hunters μας πηγαίνει στη Νέα Υόρκη του 1977. Σε μια εποχή που ο Ψυχρός Πόλεμος βρίσκεται στο ύψιστο σημείο ακμής πριν την πτώση, ο Αλ Πατσίνο είναι ένας απόμαχος που βρίσκεται σε επιφυλακή για ενδεχόμενη ανάδυση του ναζισμού στο Big Apple. Φαίνεται πως κλιμάκιο του πεθαμένου τρίτου Ράιχ έχουν διεισδύσει στην πόλη και ετοιμάζονται για την σύσταση μιας 4ης εποχής του Ράιχ και του Ναζισμού.

Ο Πατσίνο θα αναλάβει να συστήσει μια ομάδα ανθρώπων που θα φέρουν τον τίτλο Nazi Hunters. Κάποιος θα περίμενε αυτή η ομάδα να αποτελείται από μάχιμους και έμπειρους στο πεδίο της μάχης και της κατασκοπείας ανθρώπους. Εν τούτοις, οι επιλογές του mastermind είναι αφύσικες, παράλογες και με τεράστιο ρίσκο. Όπως όμως είθισται – σε ένα κλισέ που σπανίως εγκλωβίζει ένα έργο σε αδιέξοδα και αποτυχίες – οι επιλογές αυτές θα αποδειχθούν οι κατάλληλες, γιατί δεν θα τους υποπτευθεί ποτέ κανείς.

Επομένως, το στοιχείο της ανάπτυξης ενός υποδόρειου ναζισμού οδηγεί σε μια αναγωγή του Hunters ως νοηματικό παρακλάδι του Man In The High Castle, ενώ η σύσταση μιας κρυφής task force παραπέμπει σε στοιχεία του Deadly Class.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Σε αυτή την crime dramedy ο Πατσίνο φαίνεται μάλιστα να είναι Εβραιος εκ της Κεντρικής Ευρώπης και αυτά τα χαρακτηριστικά του ρόλου του δημιουργούν ένα παραπάνω ενδιαφέρον για το πώς θα αποδώσει για πρώτη φορά στην τεράστια καριέρα του με τηλεοπτικούς όρους. Ένα εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα του Hunters είναι η παρουσία του Τζόρνταν Πιλ στην παραγωγή, με την αισθητική του Get Out και του Us σε σκηνοθετικές κατευθύνσεις να είναι εμφανής στο trailer.