Fargo: Η 4η σεζόν επιστρέφει και το πρώτο trailer ξεδιαλύνει κάπως την πιο μεγάλη μας απορία

Ο Κρις Ροκ φαίνεται να δίνει το δικό του στίγμα στον ρόλο χωρίς να μοιάζει ανοίκειος ως γκάνγκστερ.

Εν έτει 2020 μπορούμε να συμφωνήσουμε πως είναι τέτοιος ο όγκος των σειρών που κυκλοφορούν και άλλος τόσος αυτών που συμπληρώνουν πενταετία και βάλε, ώστε δεν υπάρχει πια χώρος στον θεατή για να δει όσες θέλει.

Καταφέρνει να δει το 30-40% όσων θέλει κι απ΄αυτές, τις μισές τις παρατάει μετά την πρώτη σεζόν ή και νωρίτερα. Υπάρχουν όμως κάποιες σειρές που, αν και δεν έχουν ετήσια παρουσία, καταφέρνουν να μας κρατάνε χωρίς δυσκολία σε μια ιδιαίτερη σχέση.

Το Fargo είναι μια περίπτωση σειράς που πάντα θα εξιτάρει τις αισθήσεις μας ως θεατές, όσες σειρές κι αν παρεμβληθούν από τη μία του σεζόν ως την επόμενη. Ξεκίνησε τον Μάιο του 2014 και μέσα σε αυτή τη σχεδόν 6ετία έχει κυκλοφορήσει 3 σεζόν κι ετοιμάζεται για την 4η, με το πρώτο trailer να δημοσιεύτηκε πριν 2-3 ημέρες.

Από το περασμένο καλοκαίρι ήταν γνωστό πως ο κεντρικός χαρακτήρας στη νέα σεζόν θα είναι ο Κρις Ροκ στο ρόλο ενός αρχιμαφιόζου, ηγέτη των Αφροαμερικάνων.

Βρισκόμαστε στο 1950, στο Κάνσας Σίτι. Εκεί έχουν συρρεύσει οι Αφροαμερικάνοι από το νότο που προσπαθούν να ξεφύγουν από το καθεστώς Τζον Κρόου και οι Ιταλοί. Δύο συνδικάτα του εγκλήματος σε μια πόλη που δεν έχει θέση για δύο.

«Έχουν τελειώσει, απλώς δεν το ξέρουν. Εμείς είμαστε το μέλλον» λέει στο trailer ο Κρις Ροκ ως ο Λόι Κάνον, ο περί ου ο λόγος ηγέτης. Μαζί με τον ομόλογο του στους Ιταλούς, τον Ντονατέλο Φάντα, θα συμφωνήσουν σε μια παράξενη εκεχειρεία. Θα ανταλλάξουν τους μικρότερους γιους τους, οι οποίοι θα ζήσουν με τον μέχρι πρότινος εχθρό.

Αυτή η κίνηση σημαίνει πως αν χυθεί αίμα από τον έναν προς τον άλλον, τότε αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ο νόμος του last man standing. Και κανείς από τους δύο δεν το θέλει. Υπάρχει όμως ένας κρυφός παίκτης που φαίνεται να θέλει να τους εξαφανίσει. Αυτός είναι που, κινούμενος στο σκοτάδι, θα δώσει το έναυσμα για έναν νέο κύκλο αίματος στο Fargo.

Τα στοιχεία δείχνουν πως σε επίπεδο γκανγκστερικής απόδοσης η 4η σεζόν θα είναι όμοια με την 2η, όπως ήταν η 3η με την 1η. Μένει μόνο να δούμε αν ο Κρις Ροκ θα έχει την ικανότητα που βλέπουμε στο trailer, να δημιουργήσει ένα εξίσου ισχυρό πρότυπο αρχιμαφιόζου όπως οι προκάτοχοι του στην 2η σεζόν.

Επίσης, συνυπολογίζοντας ότι ο δημιουργός Νόα Χόλι είχε πει τον περασμένο Σεπτέμβριο πως αυτή η ιστορία θα έχει μεγαλύτερη έκταση, θα έχει ενδιαφέρον αν συμβεί όντως έτσι, πώς θα δοθεί. Θα είναι μια σεζόν 12-13 επεισοδίων ή ενδέχεται να δούμε για πρώτη φορά δύο σεζόν για την ίδια ιστορία;

Πότε θα τα δούμε όλα αυτά; Τον Απρίλιο, αλλά χωρίς ορισμέμη ημερομηνία ακόμα.