The French Dispatch: Το πρώτο trailer για την ταινιάρα του Γουές Άντερσον μόλις κυκλοφόρησε
Βρείτε μας στο

Αν επιχειρήσει κανείς να κάτσει να μετρήσει τα ονόματα που παίζουν στο The French Dispatch, ίσως και να τον πιάσει ένας ίλιγγος. Αν δει το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα, πάλι το ενδεχόμενο του ιλίγγου είναι το πιο πιθανό.

Δεν μπορείς όμως να το αποφύγεις. Ο Γουές Άντερσον είναι ένας από τους σκηνοθέτες που κάνει τους υψηλά αμειβόμενους ηθοποιούς να κατεβάζουν κατά το ήμισυ το κασέ τους, μόνο και μόνο για να χωρέσουν στην ταινία του και κατ΄επέκταση στο όραμα του.

Δύο χρόνια μετά το Isle of Dogs και 6 χρόνια μετά το Grand Budapest Hotel, ο Γουές Άντερσον μας μεταφέρει στο Παρίσι, εκεί όπου οι άνθρωποι μιας εφημερίδας συζητούν για τα τρία πιο σημαντικά γεγονότα της δεκαετίας, με στόχο να τα εκδώσουν σε ειδική έκδοση. Ένας σεφ γίνεται η αιτία για να διαλευκανθεί μια απαγωγή, μαθητές ξεσπούν σε οδομαχίες και διαμαρτυρία, καλλιτέχνης φυλακίζεται με ισόβια ποινή.

Όπως καταλαβαίνουμε από το trailer, τα γεγονότα αυτά αναβιώνουν σε ασπρόμαυρη εικόνα καθώς τα συζητούν και τα αναλύουν με την κλασική παραφροσύνη που διακρίνει τον Άντερσον οι πρωταγωνιστές.

Και μιας και τους αναφέραμε, ας μιλήσουμε με ονόματα: Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον, Όουεν Γουίλσον, Τιμοτέ Σαλαμέ, Σίρσα Ρόναν, Λέα Σεϊντού, Μπενίσιο ντελ Τόρο, Ελίζαμπεθ Μος, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζέφρι Ράιτ, Άντριεν Μπρόντι, Κέιτ Γουίνσλετ, Γουίλεμ Νταφόε, Κρίστοφ Γουάλτζ, Χέρνι Γουίνκλερ, Τζέισον Σβάρτσμαν συμμετέχουν στο καστ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και θα έχει διάρκεια 108′ λεπτά μετά το director’s cut, αν και υπάρχουν φήμες που τη θέλουν να αγγίζει χρονικά το Irishman!

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας