The Undoing: Είναι αυτή η σειρά που θα σε κλείσει ξανά στο σπίτι;
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

The Undoing: Είναι αυτή η σειρά που θα σε κλείσει ξανά στο σπίτι;

Μετά το Big Little Lies, η Νικόλ έχει ακόμα μια μάχη για την κατάκτηση της κορυφής.

Όταν συζητούσαμε το περασμένο καλοκαίρι για τη σειρά που ετοιμάζει το HBO με τη Νικόλ Κίντμαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο κι αν την χαρακτηρίζαμε ως πολυαναμενόμενη, με τίποτα δε θα μπορούσαμε να προβλέψουμε την αίσθηση που έχουν αφήσει τα trailer.

Ο μόνος λόγος να συγκρατηθούμε είναι επειδή την έχουμε ήδη πατήσει μια φορά με τη Νικόλ Κίντμαν και τα trailer – ναι Νικόλ, μιλάμε για το φιάσκο με την Καρδερίνα, δε μπορούμε να σε αποθεώνουμε για τα πάντα. Προχωράμε.

Στο The Undoing που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου, η Νίκολ Κίντμαν υποδύεται την Γκρέις, μια ψυχολόγο που ζει τη ζωή των ονείρων της. Είναι επιτυχημένη, βοηθάει άλλους ανθρώπους με τις συμβουλές της, έχει έναν υπέροχο άντρα, μαζί έχουν έναν γιο που είναι πολλά υποσχόμενος μαθητής.

Το τέλειο όμως δεν θέλει παρά λίγες στιγμές για να ραγίσει και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Ένας βίαιος θάνατος, ένας αγνοούμενος σύζυγος, ο δικός της, κι η εμφάνιση ενός άντρα εντελώς διαφορετικού στο πλάι της, θα καταστρέψουν την ειδυλλιακή της ζωή κι εκεί η Γκρέις τίθεται αντιμέτωπη με τις δικές της φιλοσοφίες και κατευθύνσεις που έδινε στους ασθενείς της.

Για να μπορέσει να διατηρήσει το ένα σημαντικότερο πράγμα της ζωής της, τον γιο της, θα πρέπει να χτίσει μια διαφορετική πραγματικότητα που θα αντικρούσει τις αποκαλύψεις που προκαλούνται σαν ένα επώδυνο ντόμινο. Σε αυτή τη νέα ζωή δεν υπάρχει χώρος για άλλον παρά μόνο για εκείνη και το παιδί της…

Μαζί με τη Νικόλ Κίντμαν, στη μίνι σειρά 6 επεισοδίων που βασίζεται στο βιβλίο You Should Have Known της Τζιν Χανφ Κόρλιτζ, θα δούμε τον Χιου Γκραντ, τον Ντόναλντ Σάδερλαντ και τη Ματίλντα ντε Ανγκέλις.

The Undoing: Είναι αυτή η σειρά που θα σε κλείσει ξανά στο σπίτι;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ