6 υποχόνδριοι και αντικοινωνικοί χαρακτήρες από σειρές που τώρα παίρνουν την εκδίκησή τους
Βρείτε μας στο

Κάποιοι θέλουν να καθαρίζουν τα πάντα γιατί είναι υποχόνδριοι. Άλλοι θέλουν να τα καθαρίζουν γιατί φοβούνται τα μικρόβια. Άλλοι προβάλλουν μικροβιοφοβία για να κρύψουν τον φόβο της συναναστροφής.

Όλοι τους λοιδωρήθηκαν από τους φίλους τους, από τον κόσμο που τους γνώριζε. Τώρα όμως ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Ήρθε η ώρα να πιάσουν τόπο όλα τα έξοδα σε αντισηπτικά, όλες οι γκριμάτσες αγανάκτησης σε κάθε αγκαλιά που τους έκαναν, όλα τα απλωμένα χέρια σε κάθε προσπάθεια των άλλων να τους προσεγγίσουν και να τους φιλήσουν.

Σέλντον Κούπερ

Ο Σέλντον είχε όλο το πακέτο. Φοβόταν τα μικρόβια, δεν ήθελε να έχει καμία σωματική επαφή με ανθρώπους, ακόμα κι όταν βρισκόταν με την υπόλοιπη ομάδα, ήθελε να τους έχει σε μια απόσταση. Αν μπορούμε να πούμε πως μια θεωρία συνωμοσίας μπορεί να ευσταθεί, αυτή αφορά το καλά οργανωμένο σχέδιο του Σέλντον να γίνουν όλοι υποχόνδριοι στον κόσμο και αντικοινωνικοί.

Άντριαν Μονκ

Ο ντετέκτιβ με τις 312 φοβίες. Φοβίες οι οποίες όμως του έδωσαν το αισθητήριο για να βρίσκει τη λύση σε εγκλήματα που έμοιαζαν να οδηγούνται σε αδιέξοδο. Φρόντιζε πάντα να έχει μαζί του μαντηλάκι για να καθαρίζει τα χέρια του, κάτι αρκετά παράδοξο αν σκεφτούμε πως βρισκόταν πάντοτε σε χώρους όπου υπήρχε μια…αποσύνθεση.

Μόνικα Γκέλερ

Η Μόνικα δεν είναι ότι φοβόταν τα μικρόβια. Προέβαλλε όμως ψυχικά τραύματα πάνω στη μανία της για καθαρό σπίτι. Καθάριζε τα πάντα σαν να μην υπήρχε αύριο. Ήθελε να βρωμίσει τα καθαρά για να μπορέσει να τα καθαρίσει. Ήθελε να έχει σκουπάκι καθαρισμού για να καθαρίσει το σκουπάκι καθαρισμού, με το οποίο καθάριζε την ηλεκτρική σκούπα. Με μια Μόνικα στο σπίτι δεν θα φοβόμασταν πραγματικά για τίποτα. Με μια  Μόνικα σε κάθε σπίτι δεν θα υπήρχε πια κορονοϊός.

Καλαμάρης

Ο Καλαμάρης θέλει να ζει απλά στο σπίτι του στον βυθό και να μην έχει καμία ενόχληση από τον Μπομπ και τον Πάτρικ. Θέλει να χαλαρώνει παίζοντας το όργανο του και να μην του χτυπάει τον πόρτα ο ενοχλητικός τετραγωνοπαντελόνης. Βέβαια ο Καλαμάρης έχει βεντούζες που πλένονται δύσκολα, οπότε ο ιός θα κολλούσε πολύ πιο εύκολα.

Γκρέγκορι Χάουζ

Ο δόκτωρ Χάουζ είχε πονέσει από την ανθρώπινη συναναστροφή και γι΄αυτό είχε φτάσει σε ένα σημείο να την απωθεί. Γινόταν επίτηδες πιο ελαττωματικός στα μάτια των άλλων για να τον παρατάνε. Ένιωθε ασφαλής μακριά από τους πάντες. Μήπως όμως όλοι μας δεν έχουμε τσούξει από τις ανθρώπινες σχέσεις;

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

Η ελληνική εκδοχή του Σέλντον. Βασικά, καθώς υπήρξε πριν τον Σέλντον, θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτέλεσε το παράδειγμα για τον ήρωα του Big Bang Theory. Έπλενε κάθε επιφάνεια με μπεταντίν. Κυκλοφορούσε παντού με δικό του ποτήρι. Είναι πιθανό σε μια τέτοια φάση καραντίνας να έβγαινε για να πάει στην εκκλησία, αλλά θα είχε σίγουρα δικό του κουτάλι και θα απολύμανε διαρκώς κάθε επιφάνεια.