H ισπανική ταινία με το ανατρεπτικό φινάλε που επιβάλλεται να δεις (Vid)
Βρείτε μας στο

Ας το παραδεχτούμε. Ακόμα και αν μπούμε ξανά σε lockdown δεν είναι και τόσο δύσκολη η αποστολή μας. Καλούμαστε να σώσουμε το…τομάρι μας και τον κόσμο αραχτοί σε έναν καναπέ, τρώγοντας πίτσα και βλέποντας τηλεόραση. Ok, τρελό ζόρι, αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια…

Εμείς πάντως σας έχουμε τη λύση. Αν ψάχνετε τρόπο να περάσετε 1,5 ώρα χαλαρά και όμορφα στην καραντίνα σας (εφόσον γίνει), τότε σας έχουμε την ταινία που πρέπει να δείτε.

Ο μετρ του ισπανικού θρίλερ, ο Οριόλ Πάουλο (Julia’s Eyes) φέρνει επί της οθόνης μια ιστορία από αυτές που ξέρει να καλύπτει με μυστήριο. Ο «Αόρατος επισκέπτης» έχει όλα τα στοιχεία του θρίλερ και θυμίζει αρκετά το Room 1408 με τον Τζον Κιούζακ.

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της Λάουρα, με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει.

Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.

Μια ταινία που θα δείτε πολύ ευχάριστα με ένα φινάλε τόσο ανατρεπτικό που ή θα το λατρέψετε ή θα το μισήσετε…

 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…