Άγγιξε το τέλειο: Η καλύτερη πρώτη σεζόν σειράς που δεν ξεπερνιέται με τίποτα (Vid)
Βρείτε μας στο

Ελάτε, παραδεχτείτε το, μεταξύ μας είμαστε, άλλωστε: τα έχετε δει όλα στην καραντίνα, σε σημείο που το «Δείτε ξανά» στο Netflix να σας εμφανίζει από κάτω κάτι σαν 9.766 τίτλους και κάθε φορά που πατάτε το play εμφανίζεται η ένδειξη «Πάλι αυτό;».

Έτσι δεν είναι;

Λογικό: Μετρώντας πλέον περισσότερο από έναν μήνα «επίσημου» εγκλεισμού (στην πραγματικότητα είμαστε στις 45 μέρες+) και με τον καναπέ να αποτυπώνει πλήρως όλους τους σπονδύλους της πλάτης σας, το Netflix έχει γίνει ο καλύτερος φίλος σας και παρά το αχανές του πράγματος εσείς δείχνετε ικανοί να το μετατρέψετε σε… χανές (αν έπεσε μόλις η θερμοκρασία κατά 9 βαθμούς, εμείς ευθυνόμαστε).

Ωστόσο, όσο «κάψιμο» κι αν έχει φάει κάποιος στη διάσημη πλατφόρμα, πάντα υπάρχουν ορισμένα υποτιμημένα διαμαντάκια που λάμπουν μέσα στο τηλεοπτικό σκοτάδι και οι πολλοί δεν τα έχουν πάρει χαμπάρι.

Λαμπερότερο παράδειγμα εξ όλων, ενδεχομένως, το αριστουργηματικό «Αμάρτημα» (“The Sinner”, ο πρωτότυπος τίτλος του), το οποίο έκανε σιωπηλή, σχετικά, πρεμιέρα το 2017 και πήρε τα μυαλά των κριτικών, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Ειδικά ο πρώτος κύκλος του (διαθέσιμοι είναι οι 2 πρώτοι ενώ οσονούπω θα βγει και ο 3ος)- εκεί που ο ντετέκτιβ Harry Ambrose προσπαθούσε να ανακαλύψει τους λόγους για τους οποίους η Cora Tannetti δολοφόνησε εν ψυχρώ και χωρίς καμία «προφανή» αιτία ή εμφανές κίνητρο έναν άντρα- έχει υψηλότατη βαθμολογία και τα 9 επεισόδια του βλέπονται απνευστί.

Η υπέροχη Τζέσικα Μπίελ είναι απλά… υπέροχη, ενώ ο δημιουργός Ντέρεκ Σίμοντς «παίζει» ξανά και ξανά με το μυαλό των θεατών, με το ψυχολογικό κομμάτι να εξερευνάται σε βάθος και προκύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα αποτελέσματα (δε θέλουμε να σας σποϊάλάρουμε, οπότε σταματάμε εδώ).

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Ο δεύτερος κύκλος στέκεται ίσως μισό σκαλί κάτω από τον πρώτο, όμως τα πράγματα εκεί παίρνουν μια τελείως διαφορετική τροπή.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αν δε δείτε το “The Sinner” διαπράττετε αμάρτημα πρώτου μεγέθους.

Α, και να θυμάστε πριν ξεκινήσετε: τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται…