4 σειρές που κυκλοφορούν τον Μάιο στο Netflix και τις περιμέναμε πώς και πώς
Βρείτε μας στο

Αν ζούσαμε στην Αμερική, θα μπορούσαμε να πούμε πως μας δίνεται μια ποικιλία σε επίπεδο συνδρομητικών πλατφορμών. Στην Ευρώπη όμως υπάρχει μόνο ένα brand: Netflix.

Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει γιατί ο διαθέσιμος ανταγωνισμός δεν είχε ποτέ κάτι τόσο πειστικό ή γιατί έχουμε καταντήσει σαν τους παππούδες και γιαγιάδες που λένε τα πάντα ίντερνετ, άρα λέμε κάθε streaming Netflix. Συμβαίνει σίγουρα γιατί όσες πλατφόρμες έχουν ισχυρό υλικό, δεν έχουν γίνει ακόμα διαθέσιμες και λόγω κορωνοϊού θα αργήσουν περισσότερο από το προβλεπόμενο.

Έτσι, σε αυτόν τον ενάμιση μήνας καραντίνας πραγματικά πρέπει να φτάσαμε στη γραμμή τερματισμού του περιεχομένου του Netflix. Ευτυχώς, ο Μάιος έρχεται να μας δώσει μια τόνωση, γιατί σε λίγο θα έπρεπε να ξύσουμε κάτω από τον πάτο με την ελπίδα να βρούμε τουλάχιστον κάτι που να είναι τόσο σάπιο, ώστε να απενεχοποιηθεί μέσα μας και να καταλήξει σαν το The Room του Γουάιζο.

Τα δυνατά χαρτιά του Netflix έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες, από τις 8 Μαΐου και μέχρι το τέλος του μήνα.

The Eddy

Ο Ντέιμιαν Σαζέλ είναι ένας από τους λίγους δημιουργούς παγκοσμίως που αγαπάει την τζαζ μουσική και το έχει δείξει εντόνως στα 2 σημαντικότερα έργα του, το Whiplash και το La La Land. Μη σας πούμε ότι και στο First Man έδειξε αγάπη για την τζαζ εμμέσως, αφού μιλούσε για τον Νιλ Άρμστρονγκ, ο οποίος μοιράζεται το επώνυμο με τον σπουδαίο τζαζίστα Λούις Άρμστρονγκ.

Στο The Eddy βουτάει σε μια μυθοπλασία και παρακολουθούμε την προσπάθεια του Έλιοτ να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της επιτυχίας ενός τζαζ κλαμπ στην καρδιά του Παρισιού. Ο Έλιοτ έχει έρθει από τις ΗΠΑ για να ξεφύγει από το τέλος του γάμου του και στήνει τη μπάντα του με στόχο να κάνει την τζαζ το success story της νυχτερινής διασκέδασης. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν κατ΄ευχήν και θα βρεθεί σε σημείο όπου η νέα του ζωή θα έχει εξίσου επώδυνο τέλος με αυτή που παράτησε.

Κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Dead To Me

Στην πρώτη σεζόν το ντουέτο Απλγκέιτ-Καρντελίνι μας έδειξε ότι είναι δυνατόν να σταθεί μια κωμική σειρά χωρίς ίχνος ανδρικού χαρακτήρα να καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο στο μυαλό του θεατή. Πιθανότατα η κάθε μια μόνη της να μην μπορούσε να το πετύχει, αλλά οι δυο τους μαζί έκαναν το step up από μια καριέρα δεύτερων ρόλων σε μια καριέρα που μπορεί να διαχειριστεί και το βάρος του να “σύρεις” ένα πρότζεκτ. Η πρώτη σεζόν τα πήγε πολύ καλά και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην διατήρηση ή μη των κεκτημένων και στην επαύξησή τους.

Ο δεύτερος κύκλος κυκλοφορεί στις 8 Μαΐου.

Rick and Morty

Όταν κυκλοφόρησε στο τελευταίο τέταρτο του 2019 η 4η σεζόν, τα 5 επεισόδια έμοιαζαν πολύ λίγα. Το Netflix είχε κρατήσει κάβα 4 ακόμα επεισόδια, με τα οποία μάλιστα θα κάνει κάτι που δεν πρέπει να το έχει κάνει ποτέ και τώρα το κάνει επί δύο (το Last Dance είναι το έτερο πρόγραμμα). Δεν θα τα διαθέσει όλα μαζί, αλλά από τις 10 Μαΐου και κάθε εβδομάδα ως τις 31 θα διαθέτει ένα καινούργιο.

Space Force

Διάβασε καλά τον τίτλο της σειράς. Τον διάβασες; Αν το έκανες, τότε θα είδες πως όσο περισσότερο τον διάβαζες, τόσο άλλαζε, μέχρι που έφτασε να γίνει…The Office. Αστειευόμαστε. Μην κάτσεις να τον κοιτάς με τις ώρες. Απλώς το Space Force είναι σαν μια άτυπη συνέχεια ή, καλύτερα, μια εναλλακτική εκδοχή του The Office. Σαν να ανοίγεις μια τρύπα στο σύμπαν και να μπαίνεις στο multi-verse, να γυρίζεις συνέχεια και το σύμπαν να σε ξερνάει σε έναν πλανήτη όπου συμβαίνει το Space Force.

Με τον Στιβ Καρέλ πρωταγωνιστή και συνδημιουργό μαζί με τον Γκρέγκ Ντάνιελς του The Office, το Space Force ευαγγελίζεται αντίστοιχης ποιότητας χιούμορ σε έναν διαφορετικό χώρο εργασίας. Ο Καρέλ θα υποδυθεί τον συνταγματάρχη Μαρκ Νάιρντ, που αναλαμβάνει να στήσει μια επιχειρησιακή ομάδα που θα ενισχύσει την αμερικανική κυριαρχία στη Σελήνη και θα αποτελέσει το οχυρό για την διαστημική κατάκτηση. Μαζί του στο καστ ο Τζον Μάλκοβιτς, ο Μπεν Σουάρτζ από το Parks and Rec και η Λίζα Κάντροου. Ναι, καλά διάβασες. Η Φίμπι από τα Φιλαράκια!

Η πρώτη σεζόν κυκλοφορεί στις 29 του μήνα, οπότε αναμένουμε το πρώτο trailer σε λίγες ημέρες.