Ο Τομ Κρουζ αποδεικνύει και πάλι ότι είναι ο πιο «καρυδάτος» ηθοποιός στο Χόλιγουντ
Βρείτε μας στο

Σίγουρα θα έχετε δει πολλά κείμενα σε ξένα και εγχώρια μέσα, όπου περιγράφεται η λειτουργία του Τομ Κρουζ σε κάθε ταινία του, με τα stunts να επιλέγει να τα κάνει ο ίδιος, δίχως να έχει κάποιον stunt double, όπως είναι η ορολογία.

Κι ενώ δεν θα έπρεπε πλέον να μας ξαφνιάζει τίποτα με αυτόν τον τύπο, έρχεται μια είδηση που τελικά…μας ξαφνιάζει.

Ο Τομ Κρουζ συζητά με τη NASA και την SpaceX του Ίλον Μασκ ώστε να βρεθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να κάνει τα γυρίσματα ταινίας εκεί, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη εκεί ή μόνο κάποιες σκηνές.

Αυτά που γνωρίζουμε από την αποκάλυψη του Deadline και την επιβεβαίωση μέσω NASA, είναι πως δεν πρόκειται για ταινία-μέρος του franchise Mission Impossible, αλλά για κάτι άλλο. Αν κρίνουμε από το ακόλουθο tweet του Τζιμ Μπραϊντενστάιν, διαχειριστή στη NASA, ίσως να δούμε ένα είδος ντοκιμαντέρ παρά μια ταινία μυθοπλασίας ή μπορεί κάτι που να συνδυάζει και τα δύο.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Αυτή η συνεργασία NASA-SpaceX έρχεται ως επέκταση της πρώτης φοράς που πλήρωμα της NASA θα βρεθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με διαστημικό σκάφος της SpaceX, ενώ η εταιρεία του Μασκ είχε ανακοινώσει προ καιρού πως το 2022 σχεδιάζει να στείλει 4 πολίτες σε διαστημικό ταξίδι σε τροχιά γύρω από τη Γη.

Όλα αυτά μοιάζουν φανταστικά και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερη επιλογή από τον Τομ Κρουζ για να εμπνεύσει νέους ανθρώπους να διεκδικήσουν μια θέση στο Χάος. Πάντως, δεν θα μας ξαφνιάσει καθόλου αν τον δούμε να κάνει καμία πτώση αλά Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ.