Raised by Wolves: Η σειρά που θα γίνει το μεγάλο μας κόλλημα από το φθινόπωρο
Βρείτε μας στο

Καθώς το Vikings έφτασε στο τέλος του, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως από τη στιγμή που πέθανε ο Ράγκναρ, η σειρά έχασε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της.

Παρόλο που ιστορικά οι περιπέτειες των γιων του, και δη του Μπγιορν και του Άιβαρ, στον τρόπο που είχε στηθεί η σειρά, η παρουσία του Τράβις Φίμελ ήταν καταλυτική. Αυτή η έλλειψη του τόσο ωραίου τύπου έρχεται να αναπληρωθεί με μια σειρά που θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει τη δυναμική του Vikings και να μας προσφέρει την ίδια πόρωση.

Εν τούτοις, το Raised by Wolves θυμίζει σε πολλά το Witcher, από τον πρωταγωνιστή μέχρι την εικονοπλασία του.

Η σειρά 10 επεισοδίων που προορίζεται αποκλειστικά για το HBO Max μας μεταφέρει σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου η Γη είναι ένας παντελώς αλλοιωμένος πλανήτης, με την ανθρωπότητα να έχει αφανιστεί και να βρισκόμαστε πρακτικά σε ένα σημείο επανέναρξης των πολιτισμών.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ορισμένα ισχυρά κατάλοιπα δεν εξακολουθούν να εξουσιάζουν τη λογική όσων επιβίωσαν. Γι΄αυτό τα δύο ανδροειδή που θα κληθούν να αναθρέψουν μια ολόκληρη γενιά παιδιών στη νέα κοινότητα που χτίζεται σε έναν νέο πλανήτη, θα πρέπει να υπερβούν ένα μεγάλο εμπόδιο: την πλάνη που προκαλεί στους ανθρώπους η πίστη τους, είτε αυτή αφορά κάτι το θρησκειολογικό είτε κάτι το πραγματικό και επί του εδάφους. Αυτή η πίστη είναι που απειλεί με καταστροφή αυτή την κοινότητα και τα δύο ανδροειδή φαντάζουν ως ο συνδετικός κρίκος που καλείται να αντέξει τους κραδασμούς.

Ο Τράβις Φίμελ υποδύεται τον Κακό Λύκο της υπόθεσης, μιας και όπως θα δείτε στο trailer, το Raised by Wolves εφάπτει στην sci-fi λογική ένα κλασικό παραμύθι της παιδικής μας ηλικίας, τα Τρία Γουρουνάκια. Απλώς εδώ, αυτό το παραμύθι, αποκτά μια πιο τρομακτική διάσταση.

Κι αυτό είναι ένας από τους λόγους που περιμένουμε το Raised By Wolves να γίνει talk of the town, αφού ο mastermind πίσω από τη σειρά είναι ο Ρίντλεϊ Σκοτ που, όσο να πεις, μια τεράστια εμπειρία σε sci-fi την έχει.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πρόστιμο 3.000 ευρώ κι αφαίρεση άδειας : Αν φεύγεις για 3ήμερο Καθαράς Δευτέρας, κόψε αυτήν την συνήθεια στο αμάξι

Αναμονή λοιπόν ως τις 3 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα η σειρά και με την ελπίδα ότι το HBO Max θα γίνει διαθέσιμο σύντομα και στην Ελλάδα, όπου ακόμα αναμένουμε το Disney+.