Resident Evil: Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τα παιδιά του Wesker και προκαλεί πανζουρλισμό
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Resident Evil: Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τα παιδιά του Wesker και προκαλεί πανζουρλισμό

Οι φαν του franchise έχουν ήδη κατακλύσει το διαδίκτυο με αναρτήσεις ανυπομονησίας.
Menshouse Team

Μπορεί το Resident Evil να μην είναι συνολικά ένα τόσο δυνατό κινηματογραφικό franchise, όμως ως video game είναι ένα από τα πιο ανάρπαστα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιες από τις 6 ταινίες δεν άφησαν πίσω τους πραγματάκια.

Αυτό όμως που θα προκαλέσει η σειρά που ετοιμάζει ο Άντριου Νταμπ για το Netflix, ενδεχομένως να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Βαδίζοντας στα χνάρια της επιτυχίας του Witcher, το Netflix βλέπει την επόμενη αντίστοιχη επιτυχία στο Resident Evil και πιο συγκεκριμένα στο spin-off 8 επεισοδίων μιας ώρας που έχει γράψει ο Νταμπ, με τα δύο πρώτα επεισόδια να σκηνοθετούνται από τον Μπρόνουεν Χιουζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter και κατόπιν σχετικού tweet από το Netflix, η μίνι σειρά που το πλάνο τη θέλει για πάνω από 2 σεζόν, θα τοποθετείται χρονικά σε δύο timelines: στην ηλικία των 14 ετών της Jade και της Billie Wesker, κοριτσιών του Albert, και στην ηλικία των 25-30 της Jade.

Στο δεύτερο timeline βλέπουμε μια Γη στην οποία έχουν απομείνει μόλις 15 εκατομμύρια άνθρωποι και 6 εκατομμύρια μολυσμένοι άνθρωποι και ζώα από τον T-Virus. Η Jade είναι η μόνη επιζήσασα από την πανδημία και καθώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα, το πρώτο timeline θα αποκαλύπτει σταδιακά μυστικά σχετικά με τη δράση του μπαμπά της και φυσικά την συνολική τύχη του και της Billie από το ξέσπασμα της πανδημίας και μέχρι τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους.

«Welcome to the New Racoon City» είναι ο τίτλος του επεισοδίου και σίγουρα προδιαθέτει για συγκεκριμένα πράγματα όσους έχουν παίξει τα video games και δη τα τρία πρώτα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά (ημερομηνία κυκλοφορίας, καστ κτλ.) θα γίνουν γνωστές εν ευθέτω χρόνω.