Alert: Αποχαιρετήστε τον έξω κόσμο για 3 μήνες και 10 επεισόδια…
Βρείτε μας στο

Αίμα. Και μετά περισσότερο αίμα. Και «σατανικά» σχέδια. Κι ένας πρωταγωνιστής ψύχραιμος, με συμπεριφορά που φέρνει σε… ρομπότ και κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας- ειδικά όταν στο προσκήνιο εμφανίζονται τα υποψήφια θύματά του.

Τέσσερις εκπληκτικές πρώτες σεζόν, έπειτα κατακόρυφη πτώση με αποκορύφωμα το ελεεινό φινάλε, που έκανε τους πάντες να θέλουν να πάρουν ένα από τα νυστέρια του πρωταγωνιστή και να τo μπήξουν επώδυνα στα μάτια τους προκειμένου να ξεχάσουν αυτό που είδαν.

Ο λόγος, φυσικά, για το υπέροχο Dexter, με τον Michael C. Hall στον ομώνυμο ρόλο που τον «απογείωσε»- εξ ημισείας με το “Six Feet Under”, δεκτό.

Το Dexter τελείωσε (spoiler alert για όσους δεν το έχουν δει) με τον πρωταγωνιστή να χάνεται στο Όρεγκον, προκειμένου να δουλέψει ως… υλοτόμος, μετά από διάφορες «ομορφιές» που συνέβησαν στο μεσοδιάστημα με την αδερφή του, τ’ αφεντικά του στη δουλειά, τη γυναίκα του, τα παιδιά του και πολλούς ακόμη.

Alert: Αποχαιρετήστε τον έξω κόσμο για 3 μήνες και 10 επεισόδια…

Όπως ανακοίνωσε επισήμως το Showtime (μέσω του οποίου προβαλλόταν επί μια οχταετία η σειρά) ο Clyde Phillips, ο δημιουργός και showrunner για 4 σεζόν, επιστρέφει στο τιμόνι για ένα revival 10 επεισοδίων του Dexter, που θέλει να διορθώσει την «ανορθογραφία» του φινάλε.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν (κορωνοϊού επιτρέποντος…) τον Γενάρη του 2021, ενώ τα 10 επεισόδια θα προβληθούν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς.

Alert: Αποχαιρετήστε τον έξω κόσμο για 3 μήνες και 10 επεισόδια…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ο Michael C. Hall εξυπακούεται πως γυρίζει και αυτός (ήταν επιθυμία του, άλλωστε, εδώ και χρόνια, να επιστρέψει, αρκεί να «υπάρχει μια καλή ιστορία να ειπωθεί»), ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με το υπόλοιπο καστ.

Όπως και να ‘χει, έστω και με σημαντική καθυστέρηση, μία από τις σειρές-κολλήματα επιστρέφει για να μας κάνει να ερωτευτούμε εκ νέου την οθόνη μας. Και, παράλληλα, έχουμε την κρυφή ελπίδα να κλείσει τον κύκλο του σίριαλ κίλερ όπως του αξίζει.

Από την άλλη, πόσο χειρότερο μπορεί να είναι από αυτό;