Don't Look Up: Αυτή θα είναι η πιο πληθωρική ταινία του Netflix για το 2021 με καστ «διαστημικό»
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Don’t Look Up: Αυτή θα είναι η πιο πληθωρική ταινία του Netflix για το 2021 με καστ «διαστημικό»

Συνάντηση κινηματογραφικών γιγάντων σε μια ταινία με προφανή στόχο να σαρώσει στα Όσκαρ του 2022.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ συχνό το φαινόμενο να συναντάμε ταινίες που συγκεντρώνουν στο καστ τους πολλά μεγάλα ονόματα του αμερικανικού σινεμά και μάλιστα με μια συμμετρία.

Υπάρχουν συνήθως 3-4 ονόματα από το πρώτο ράφι, 5-6 από το δεύτερο και καμιά δεκαριά από το τρίτο, που κι αυτούς δεν τους περνάς στο ντούκου όταν τους βλέπεις ως πρωταγωνιστές. Πιο τρανά παραδείγματα είναι το περσινό Once Upon A Time In Hollywood, το Irishman και τα φετινά Dune και French Dispatch που τελικά θα κυκλοφορήσουν του χρόνου λόγω πανδημίας.

Το 2021 δεν θα μπορούσε να μας αφήσει δίχως ένα τέτοιο τόσο εντυπωσιακό φιλμ με καστ διαστημικών προδιαγραφών. Είναι μάλιστα από τις περιπτώσεις που για πολλούς από τους ηθοποιούς είναι η πρώτη τους φορά που θα συμμετέχουν σε παραγωγή πλατφόρμας και όχι κάποιου κινηματογραφικού στούντιο.

Το Don’t Look Up είναι μια παραγωγή του Netflix στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον δημιουργό Άνταμ ΜακΚέι, που τον γνωρίζουμε από τη σκηνοθεσία του Big Short, του Vice, του Anchorman και από την παραγωγή των σειρών Dead to Me και Succesion.

Η ταινία πραγματεύεται την προσπάθεια δύο αστρονόμων να προειδοποιήσουν τον κόσμο ότι ένας μετεωρίτης θα συγκρουστεί με την Γη σε έξι μήνες και θα πρέπει να ετοιμάζονται όλοι για την σωτηρία ή την ολική καταστροφή.

Μόλις την Παρασκευή ανακοινώθηκαν από το Netflix τα ονόματα που θα βρίσκονται στο καστ. Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Ρομπ Μόργκαν είχαν ανακοινωθεί πρώτα και τους ακολούθησαν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο αστέρας Τιμοτέ Σαλαμέ που γίνεται πλέον συνώνυμο των σπουδαίων παραγωγών, οι δύο ιέρειες του σινεμά Μέριλ Στριπ και Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζόνα Χιλ σε μια επανασύνδεση με τον ΝτιΚάπριο, η Αριάνα Γκράντε και ο Kid Cudi και, εδώ είναι η έκπληξη, ο Μάθιου Πέρι.

Για την Λόρενς και την Μπλάνσετ αυτή είναι η πρώτη τους φορά σε πλατφόρμα, ενώ για τον ΝτιΚάπριο είναι η δεύτερη, καθώς το Killers of the Flower Moon του Σκορτσέζε συγχρηματοδοτείται από την Apple.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Don't Look Up: Αυτή θα είναι η πιο πληθωρική ταινία του Netflix για το 2021 με καστ «διαστημικό»

Η ταινία βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές του 2021, με τον αρχικό προγραμματισμό να αναφέρει πως το Don’t Look Up θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, πανδημία επιτρέποντος, στο τέλος του επόμενου χρόνου.