Η Marvel μας προετοιμάζει για τον «μεγάλο χαμό» του 2021: 4 trailer για τις σειρές από το σύμπαν των Avengers
Βρείτε μας στο

Τα πεπραγμένα του 2020 ανάγκασαν τη Disney να κάνει ένα μικρό postpone στα προγραμματισμένα της για την τριετία ως το 2022, όπως τα είχε παρουσιάσει δηλαδή στο San Diego ComiCon το καλοκαίρι του 2019.

Έχοντας συμπληρώσει 10 μήνες μέσα σε πανδημία και με άπειρες αναβολές και εν τέλει ακυρώσεις για πρεμιέρες, θα περίμενε κανείς πως τουλάχιστον οι σειρές δεν θα αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα. Μόνο που για τη Marvel δεν είναι ίδια η λογική με το Netflix. Τα πρότζεκτ της είναι πιο γνωστά franchises και στο πλάνο της υπάρχει πάντοτε το προμοτάρισμα με ταξίδια σε μεγάλες αγορές και με άνοιγμα του Disney+ σε αυτές.

Το 2021 θα είναι μια χρονιά που θα μπορεί να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο, έστω και παρηλαγμένο λόγω των συνθηκών και γι΄αυτό φρόντισε να μας βάλει στο κλίμα με σωρεία trailer που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Παρασκευής.

Ξεκίνημα με το Falcon and the Winter Soldier, με τον Σαμ να έχει αναλάβει την ασπίδα του Captain America στο φινάλε του Endgame και τον Μπάκι να έχει την ευκαιρία να παλέψει ολοκληρωτικά για το καλό, έχοντας καθαρίσει το όνομά του.

Στο trailer βλέπουμε τη λογική να μην αλλάζει, με το ντουέτο να κινείται σε ρυθμούς αντίστοιχους με τις ταινίες Captain America.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στις 19 Μαρτίου.

Κάτι που δεν ισχύει με τίποτα για το Loki, αφού εδώ τα πράγματα είναι περίπλοκα. Ο Loki πέθανε στο Infinity War, αλλά στο Endgame είδαμε πως το ταξίδι των Εκδικητών στο παρελθόν, άνοιξε μια νέα διάσταση, ένα νέο παρακλάδι για τον Loki, που πιθανώς να επηρέασε όλη του τη μετέπειτα πορεία.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Στο trailer, μετά το σοκ που παθαίνουμε με τον αλλαγμένο Όουεν Γουίλσον, βλέπουμε τον Loki φυλακισμένο σε μια TVA, που μοιάζει με μια οργάνωση που υπάρχει σε μια ενδιάμεση διάσταση, απ΄όπου μπορείς να δεις πολλά στάδια της ζωής σου ως εκείνη τη στιγμή.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο.

Στα μονοπάτια ενός multiverse όπου έχουν θέση όλοι οι ήρωες πρώτης και δεύτερης γραμμής που είδαμε αυτή τη δεκαετία από τον πρώτο Iron Man ως το Endgame, το What If..? θα ανιχνεύσει μονοπάτια που θα θέσουν τον τόνο για το επερχόμενο στάδιο του MCU, όπου οι κανόνες θα τεθούν από την Captain Marvel και τους Immortals.

Αυτή η πρώτη animated σειρά του MCU θα μας παρουσιαστεί το καλοκαίρι στο Disney+ και ελπίζουμε νωρίτερα από τότε να είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στην Ελλάδα.

Ίσως η πιο παράξενη σειρά είναι το WandaVision, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το trailer. Καθώς ο Vision έχει πεθάνει στο Infinity War, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το χρονικό πλαίσιο στο οποίο το ζεύγος ζει αυτή τη ζωή που θυμίζει αμερικάνικη σειρά του ’60. Είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για γεγονότα που συνέβησαν σε αυτά τα 2 χρόνια απο το Civil War ως το Infinity.

Κάποια στοιχεία του trailer πάντως δεν επιβεβαιώνουν αυτή την αίσθηση, με τη μετάβαση από τη ρετρό ζωή νοικοκυριού σε μια έγχρωμη πραγματικότητα και με υπόνοιες που θυμίζουν αρκετά το Get Out, να επιτείνουν την περιέργεια. Το WandaVision ευτυχώς θα είναι το πρώτο που θα ξεκινήσει τη νέα φάση της Marvel, με την πρεμιέρα να γίνεται στις 15 Ιανουαρίου.

Τα 4 παραπάνω είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η Marvel και η Disney έχουν προετοιμάσει άλλα 6 πρότζεκτ για το 2021, μεταξύ άλλων το Ms. Marvel και το She-Hulk.