Godzilla vs King Kong: Το επίσημο trailer μας προετοιμάζει για τη μητέρα των μαχών
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Godzilla vs King Kong: Το επίσημο trailer μας προετοιμάζει για τη μητέρα των μαχών

Δύο χρόνια μετά το κάπως άνευρο Godzilla King of Monsters, έρχεται μια νέα προσπάθεια να γοητευτεί το κοινό από το saga του Godzilla.

Γίνεται μια κινηματογραφική έρευνα και σε παίρνουν τηλέφωνο και σου κάνουν την εξής ερώτηση: ποια ταινία θα θέλατε να δείτε που να ενώνει δύο franchises και να περιλαμβάνει μεγάλη μάχη μεταξύ τους;

Θα έλεγες σίγουρα ένα crossover DC με Marvel, θα έλεγες έναν Σταλόνε απέναντι στον Ντουέιν Τζόνσον, αλλά περισσότερο απ΄όλα θα έλεγες ότι θες να δεις μια επική cgi μάχη ανάμεσα στον Godzilla και τον King Kong.

Δύο από τα μεγαλύτερα blockbusters στον τομέα του monster action cinema ενώνονται στη νέα ταινία που συνεχίζει το saga του Godzilla, μετά το ομώνυμο φιλμ του 2014 και το Godzilla: King of the Monsters του 2019 που δεν έθελξε όσο αναμενόταν και τηρουμένης της ιστορίας του.

Στο επίσημο trailer που κυκλοφόρησε, παίρνουμε μια πολύ δυνατή γεύση για το UFC fight ανάμεσα στον Godzilla και στον King Kong και το συναίσθημα μπορεί να συγκριθεί μόνο με το συναίσθημα που νιώσαμε όταν είδαμε στο Smackdown τον Big Show να παλεύει με τον Undertaker.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου, με την κλασική συνταγή της Warner Bros. σε περίοδο πανδημίας, δηλαδή σε επιλεγμένες αίθουσες στις ΗΠΑ και σε αγορές του κόσμου που τα σινεμά είναι ανοιχτά και μετά από μερικές ημέρες στο HBO Max.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Άνταμ Γουίνγκαρντ (Blair Witch, Death Note) και στο καστ επιστρέφουν οι Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Κάιλ Τσάντλερ, Έιζα Γκονζάλες, ενώ προστίθεται ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)