Το Netflix θα κυκλοφορεί μια νέα ταινία κάθε βδομάδα ως το τέλος του 2021 κι αυτές είναι οι πιο υποσχόμενες

Με τρία δυνατά ονόματα που θα εμφανιστούν σε μια από τις ταινίες του, το Netflix μας προϊδέασε για μια χρονιά σε λογική καραντίνας.
Το Netflix θα κυκλοφορεί μια νέα ταινία κάθε βδομάδα ως το τέλος του 2021 κι αυτές είναι οι πιο υποσχόμενες
25 Ιανουαρίου 2021 | 21:59

Καθώς κανείς μας δε γνωρίζει ακόμα τι μπορεί να μας ξημερώσει στο μέλλον τούτης της χρονιάς, αν τα εμβόλια θα κάνουν τη διαφορά, αν θα δούμε τη ζωή να επανέρχεται σε αυτό που ήταν έστω πριν το lockdown, το Netflix μας διατηρεί σε τροχιά καραντίνας και το 2021.

Όπως συνέβη το 2020 από τον Απρίλιο και μετά, όταν και το Netflix θέλησε να γεμίσει την ταινιοθήκη του με νέες και παλιές, δικές του και ξένες παραγωγές που αγόραζε, με στόχο να προσφέρει τόσο υλικό, ώστε να είναι σταθερό ανοιχτό tab σε κινητά, laptop και tablet, με την ίδια λογική πάει και για το 2021.

Φέτος πολύ πιο οργανωμένα και με περισσότερο περιθώριο επαναπροσδιορισμού. Έχοντας απαντήσει στον ανταγωνισμό με γρήγορες κινήσεις, ποντάροντας στο διεθνές του brand και στις πολύ μεγαλύτερες επενδύσεις σε δημιουργούς, το Netflix ανακοίνωσε διά στόματος Ράιαν Ρέινολντς, Ντουέιν Τζόνσον και Γκαλ Γκαντότ ότι το 2021 φέρνει μια καινούργια ταινία δικής του παραγωγής…ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ!

Αυτό θα είναι το μίνιμουμ και χώρια τις ταινίες που θα ενσωματώνει κατά καιρούς στην ταινιοθήκη του. Έχουμε φάει ήδη τον πρώτο μήνα του έτους, μας μένουν επομένως ακόμα 11, άρα πρακτικά 46-47 εβδομάδες, άρα ισόποσες ταινίες. Μιλάμε για αριθμό που κανένα μεγάλο στούντιο δεν κάνει σε διάστημα όχι ενός έτους, αλλά ούτε δύο.

Φυσικά κανείς δεν περιμένει ότι και οι 47 θα βλέπονται ευχάριστα. Υπάρχουν αυτές που έχουν τα φόντα για να μας εντυπωσιάσουν και θα το κάνουν, αυτές που έχουν τα φόντα, αλλά θα αποτύχουν και τα αντίστροφα τους. Αυτές δηλαδή που κανείς δεν περιμένει και μπορεί να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον με έντονα θετικό τρόπο κι αυτές που λίγοι θα ασχοληθούν πριν, αλλά και μετά την προβολή τους.

Από το trailer-ανακοινωθέν του Netflix, οι ταινίες που φαίνεται να συγκεντρώνουν όλες τις προσδοκίες είναι οι ακόλουθες:

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved