Crimes of the Future: 4 μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ έρχονται στην Ελλάδα για γυρίσματα
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Crimes of the Future: 4 μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ έρχονται στην Ελλάδα για γυρίσματα

Το φετινό καλοκαίρι δε θα χορταίνουμε να βλέπουμε διάσημους ηθοποιούς να καταφτάνουν

Λίγες εβδομάδες μετά τη γνωστοποίηση της άφιξης του Ντάνιελ Κρεγκ στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούνιο, για να γυριστεί το sequel της ταινίας Knives Out, που βρέθηκε στα περσινά Όσκαρ, έχουμε ακόμα μια παραγωγή με πασίγνωστο καστ.

Ο Καναδός σκηνοθέτης και συγγραφέας Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ επιστρέφει κινηματογραφικά μετά το 2014 και το Maps to The Stars, για να σκηνοθετήσει την ταινία Crimes of The Future, το σενάριο της οποίας έχει γράψει ο ίδιος.

Πρόκειται για μια παραγωγική σύμπραξη της καναδικής Serendipity Point Films και της ελληνικής Argonaut Productions (παραγωγός ο Πάνος Παπαχαντζής), η οποία θα φέρει στην Ελλάδα τον σκηνοθέτη και το καστ και θα χρησιμοποιήσει τεχνικούς από το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων (ΕΚΟΜΕ) που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε θετική πίεση, λόγω των πολλών παραγωγών που έχουν κανονιστεί να έρθουν στη χώρα το 2021 και το 2022.

Στο Crimes of The Future ο Κρόνενμπεργκ μας μεταφέρει στο εγγύς μέλλον, όπου ο άνθρωπος έχει περάσει σε επόμενο εξελικτικό στάδιο και μιλάμε για το Σύνδρομο Επιταχυνόμενης Εξέλιξης, σύμφωνα με το οποίο αρχίζει να ενσωματώνει χαρακτηριστικά άλλων οργανισμών του περιβάλλοντος και μπορεί να προσθαφαιρεί τα ζωτικά του όργανα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Deadline, πρωταγωνιστής είναι ο καλλιτέχνης Σαούλ Σπένσερ που κάνει installations και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιάσει μια παράσταση στο κοινό του όπου θα βγάζει τα όργανα του.

Στην ταινία έχουν ήδη υπογράψει για να συμμετέχουν ο Βίγκο Μόρτενσεν, ο Άραγκορν της καρδιάς μας, που τα τελευταία χρόνια έχει οσκαρικές υποψηφιότητες για το Green Book και το Captain Fantastic, η Λέα Σεϊντού που έχει παίξει σε ταινίες του James Bond (παίζει και στην τελευταία, το No Time To Die) και η Κρίστεν Στιούαρτ, με λαμπρή πορεία τα τελευταία χρόνια στο indie cinema.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν 30 ημέρες, με τα μέρη που θα γίνουν να μην είναι απολύτως γνωστά, αλλά η Πελοπόννησος θα βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας