Οι 3 ταινιάρες του Netflix που περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2021

Δε θα ξέρουμε τι να πρωτοδούμε από δω και πέρα.
Οι 3 ταινιάρες του Netflix που περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2021
9 Ιουνίου 2021 | 00:40

Οι κινηματογραφικές αίθουσες είναι ανοιχτές, η επαναλειτουργία τους προσφέρει μια πηγή αισιοδοξίας και ανακούφισης κι αυτό επιτρέπει στις πλατφόρμες να βάλουν on hold τα δικά τους μεγάλα πρότζεκτ μέχρι να δουν αν θα υπάρξει άλλη καραντίνα.

Η ευχή όλων είναι αυτό να μη συμβεί, όμως κολοσσοί όπως το Netflix οφείλουν να βλέπουν τα πράγματα με ρεαλισμό και να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο. Ιδίως όταν αυτό το ενδεχόμενο είναι ο κανόνας των τελευταίων 15 μηνών.

Η δέσμευση του Netflix στην αρχή του έτους να δημοσιεύει κάθε εβδομάδα και μια νέα ταινία, έχει διατηρηθεί απαρέγκλιτα μέχρι στιγμής και θα συνεχίσει έτσι. Όμως δεν είναι όλες οι ταινίες προορισμένες για να λάμψουν και να πάνε στα trends. Κάποιες έχουν την πρωτογενή ύλη για να διεκδικήσουν ως και βραβεία και στο Netflix έχουν φροντίσει τα δυνατά τους χαρτιά να κυκλοφορήσουν τη σωστή εποχή.

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2021, πιο συγκεκριμένα μετα τον Σεπτέμβριο, το Netflix έχει μεταξύ άλλων προγραμματίσει την κυκλοφορία τριών ταινιών που όλοι (θα) θέλουν να τις δουν.

Don’t Look Up

Είναι μια από τις ταινίες που ο μύθος τους προηγείται κατά πολύ της κυκλοφορίας τους. Τα ονόματα που την απαρτίζουν είναι πολλά, είναι γεμάτα από βραβεία και η συνύπαρξη τους δημιουργεί κάτι που σε άλλες εποχές ούτε που θα το φανταζόταν ο απλός θεατής.

 

Μετά το Big Short και το Vice, ο Άνταμ ΜακΚέι σκηνοθετεί και υπογράφει μια ακόμα μαύρη κωμωδία, στην οποία παίζουν ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, η Τζένιφερ Λόρενς, η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Κρις Έβανς, ο Τάιλερ Πέρι, ο Ρον Πέρλμαν, ο Μαρκ Ράιλανς, ο Τζόνα Χιλ, η Αριάνα Γκράντε, ο Μάθιου Πέρι και ο Τιμοτέ Σαλαμέ που είναι ο κινηματογραφικλος μαϊντανός του 2021, αφού πρωταγωνιστεί και στα Dune και French Dispatch.

Το στόρι της ταινίας επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του ΝτιΚάπριο και της Λόρενς, που υποδύονται 2 αστροφυσικούς που έχουν εντοπίσει την ύπαρξη ενός τεράστιου αστεροειδή σε τροχιά προς τη Γη. Κάνουν αγώνα δρόμου για να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα, αλλά οι φωνές τους δεν ακούγονται όπως θα έπρεπε.

The Guilty

Έξι χρόνια μετά το Southpaw, Τζέικ Γκίλενχολ και Αντουάν Φουκουά συνεργάζονται ξανά σε αυτό το remake της δανικής ταινίας του 2018.

 

Ένας ντετέκτιβ λαμβάνει κλήση από μια γυναίκα που κάποιος την έχει απαγάγει και κάπου την κρατάει όμηρο, με τη ζωή της να βρίσκεται στο χείλος της δολοφονίας. Πριν προλάβει να πει πολλά στον ντετέκτιβ, η κλήση ολοκληρώνεται απότομα και τώρα ο αστυνομικός θα πρέπει από το σχεδόν τίποτα να βρει τη λύση και να σώσει αυτή τη γυναίκα.

Το The Guilty βρίσκεται υφολογικά κοντά σε ταινίες όπως το Baby Driver και εκτός του Γκίλενχολ, στο καστ βρίσκονται ο Πολ Ντέινο και η Ράιλι Κίο.

The Power of The Dog

Είναι από τις ταινίες που στις αρχές της χρονιάς δεν είχαν ακουστεί πολλά. Μάλλον τίποτα δεν υπήρχε στον τότε ορίζοντα κι αυτό το ξάφνιασμα είναι το πρώτο στοιχείο για μια ταινία ώστε να δεσμεύσει το κοινό.

Το The Power of The Dog της Τζέιν Κάμπιον, που βασίζεται στο βιβλίο του Τόμας Σάβατζ, πετυχαίνει αυτή τη δέσμευση χάρη και στο καστ της, που αποτελείται από τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέσι Πλέμονς, Κίρστεν Ντανστ, Ελίζαμπεθ Μος, Τομαζίν ΜακΚένζι και Πολ Ντέινο.

 

Το στόρι της ταινίας περιγράφει την τεράστια κόντρα που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο ραντσέρηδες, δύο αδέλφια που ανάμεσα τους μπαίνει μια γυναίκα την οποία θέλουν και οι δύο, αλλά την παντρεύεται ένας τους.

Καθώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τις παραπάνω τρεις ταινίες, δεν υπάρχουν και trailer που να έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό, δεδομένης της προσφιλούς τακτικής του Netflix, σημαίνει ότι έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι να είναι διαθέσιμη κάποια από την τριάδα.

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved