Έκλεισες για απόψε: Το Netflix ανέβασε σήμερα την κορυφαία ταινία του μήνα που πάει για το νο1 (Vid)
Βρείτε μας στο

Ένα καστ με δυνατά ονόματα της διεθνούς σκηνής, πάει συνήθως πακέτο και με έναν σκηνοθέτη που είναι από το πάνω ράφι ή έχει την τρομακτική εμπειρία πάνω σε αυτό που θα κάνει. Ο Τζέιμς Σάμιουελ απέχει αρκετά και από τα δύο.

Αν και 41 ετών, δε θα λέγαμε πως έχει την τεράστια εμπειρία σε επίπεδο κινηματογραφικό, ενώ δεν έχει καν εμπειρία σε ταινία που δεν είναι βιογραφικό ντοκιμαντέρ. Η κινηματογράφιση του μέχρι φέτος αφορούσε στη μουσική.

Τώρα, για πρώτη φορά, έχει την ευκαιρία όχι μόνο να σκηνοθετήσει κάτι διαφορετικό, αλλά να το κάνει για το Netflix και με μια πλειάδα πολύ σημαντικών καλλιτεχνών στο καστ, για μια ταινία που είναι από τις 4-5 πιο αναμενόμενες της πλατφόρμας.

Ίντρις Έλμπα, Ρετζίνα Κινγκ μετά την πρώτη της σκηνοθετική προσπάθεια που έφερε την ταινία της στα Όσκαρ, ΛαΚίθ Στάνφιλντ, Ζάζι Μπιτζ, Τζόναθαν Μέιτζορς και Ντελρόι Λίντο είναι ένα all star black cast για το The Harder They Fall.

Πρόκειται για το πρώτο total black γουέστερν που έχουμε δει ποτέ και αναμφίβολα αποτελεί κάτι το συμβολικό στον κινηματογράφο του Χόλιγουντ, αλλά και συνολικά, μιας και παίρνει ένα είδος που γεννήθηκε και αναδείχθηκε μέσα από ερμηνείες λευκών καουμπόηδων και το βάζει στο σήμερα όπου οι ανάγκες είναι διαφορετικές.

Στο The Harder They Fall έχουμε μια συμμορία καουμπόηδων που ενώνονται μετά από χρόνια που ο καθένας ακολουθούσε διαφορετικά μονοπάτια, με στόχο να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία των γονιών του Νατ Λαβ, μέλους της ομάδας τους. Απέναντι του θα σταθεί ο Ρούφους Μπακ με τη δική του συμμορία κι έτσι θα δούμε μια μετωπική σύγκρουση μεταξύ των δύο συμμοριών που δίνει ακόμα περισσότερο βάθος στο μήνυμα που στέλνει το Netflix με αυτή την παραγωγή.

Καθώς η προηγούμενη ταινία του Ίντρις Έλμπα, που κινεί τα νήματα σε επίπεδο παραγωγής, στο Netflix, το Concrete Cowboy, ήταν πάλι στη θεματική του γουέστερν και δεν έθελξε ιδιαίτερα, ας ελπίσουμε αυτή τη φορά οι υποσχέσεις που γεννά το trailer να επαληθευτούν.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Το The Harder They Fall ανέβηκε σήμερα στο Netflix, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει η προοπτική να πάρει κάτι από την ταινία σε επίπεδο υποψηφιοτήτων σε βραβεία για την επόμενη χρονιά.