Beckett: Το trailer της πρώτης ταινίας του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα θα σε «ψήσει» άγρια
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Beckett: Το trailer της πρώτης ταινίας του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα θα σε «ψήσει» άγρια

Ετοιμάσου για καταδίωξη και μυστήριο με τον γιο του Ντένζελ Ουάσινγκτον στην ελληνική επικράτεια

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον είναι ένα από τα πιο «δυνατά» ονόματα στο Χόλιγουν την τελευταία τριετία και περιζήτητος στις παραγωγές. Η Αλίσια Βικάντερ είναι επίσης μια ηθοποιός με μεγάλη προοπτική.

Όταν λοιπόν αυτοί οι δύο πρωταγωνιστούν σε ταινία που έχει γυριστεί στην Ελλάδα και όλο αυτό αφορά στην πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε στη χώρα μας, δε γίνεται να αγνοήσεις το trailer. Ούτε την ταινία.

Το Beckett φέρνει ένα ζευγάρι Αμερικάνων για διακοπές στη Μεσόγειο και κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, συμβαίνει ένα τροχαίο σε έναν απ΄αυτούς τους επαρχιακούς δρόμους που όλοι έχουμε πάρει με το αμάξι κάτι καλοκαιρινά βράδια. Το όχημα ντελαπάρει, πέφτει στο κενό και ο Μπέκετ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Με το που ξυπνάει αρχίζει να αναζητά την κοπέλα του την Έιπριλ, όμως του λένε πως δεν υπήρχε καμία κοπέλα μαζί του και επιχειρείται να στηθεί μια πλεκτάνη με την αστυνομία της τοπικής κοινωνίας να παίζει ενεργό ρόλο.

Γρήγορα ο Μπέκετ θα καταλάβει ότι για κάποιο λόγο έχει μπει στο στόχαστρο και πώς δεν έχει να εμπιστευτεί κανέναν. Θα κυνηγηθεί,  θα βρει βοήθεια σε δύο γυναίκες, θα βρεθεί μπροστά σε ένα μυστήριο, θα φοβηθεί όντας σε ξένο τόπο δίχως άνθρωπο να τον κατανοεί, θα αντεπιτεθεί και θα κληθεί να ανακαλύψει την αλήθεια.

Το trailer με τη μουσική και τα χρώματα στην εικόνα θυμίζει κάτι από Tenet και προδιαθέτει για μια ταινία που δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά κάτι πιο βαθύ και απροσδόκητο. Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο, ενώ η παραγωγή ανήκει στον Λούκα Γκουαντανίνο των Call Me By Your Name και Suspiria.

Εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές, στο Beckett παίζει επίσης ο Μπόιντ Χόλμπρουκ (Narcos, Logan) και γνωστοί στα θεατρικά κυρίως δρώμενα Έλληνες, όπως η Λένα Κιτσοπούλου, ο Πάνος Κορώνης και ο Έλληνας ηθοποιός που είναι μπαλαντέρ σε κάθε ξένη παραγωγή που αφορά τη χώρα μας, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Το Beckett θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 13 Αυγούστου.