Ο Γουές Άντερσον κάνει την κινηματογραφική ένωση της επόμενης χρονιάς
Βρείτε μας στο

Ο Γουές Άντερσον είναι ένας από τους σκηνοθέτες που δεν σπεύδουν να μπουν σε διαδικασία ταινίας άμεσα μόλις τελειώσουν από μια παραγωγή. Αφήνουν 1-2 χρόνια να περάσουν δίχως καλλιτεχνική πίεση.

Δεν έχει κάνει ποτέ ταινία απανωτά, πριν καν κυκλοφορήσει η τελευταία του ταινία στις αίθουσες. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά, αν και η κατάσταση της πανδημίας έπαιξε τον ρόλο της.

Το The French Dispatch είναι μια ταινία που περιμέναμε να κυκλοφορήσει πέρσι τον Οκτώβριο. Αυτό σημαίνει πως ο Άντερσον έχει πάρει ουσιαστικά ένα διάστημα αποχής από δουλειά. Πολύ μικρότερο όμως, καθώς ήδη από τις αρχές Ιουλίου βρίσκεται στα promo events του The French Dispatch που ενώνει μια πλειάδα ηθοποιών με πολλά παράσημα στις πλάτες.

Κι ενώ σε μερικές εβδομάδες η ταινία θα ετοιμαστεί για τα επόμενα φεστιβάλ και την κυκλοφορία της στις αίθουσες, ο Γουές Άντερσον έχει ήδη ξεκινήσει το νέο του πρότζεκτ. Σε αυτό μάλιστα θα έχει και πάλι τους ηθοποιούς που σπανίως λείπουν από τις ταινίες του, δηλαδή τους Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σουίντον και Άντριεν Μπρόντι.

Θα έχει όμως και δύο νέους στο κινηματογραφικό του όραμα. Δύο ηθοποιούς που ο συνδυασμός τους προκαλεί σουπερνόβα ενθουσιασμού. Ο Τομ Χανκς δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν σε ταινία του Άντερσον και παράγει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η συνεργασία. Το όνομα που προστέθηκε τελευταίο στις πάντοτε all star cast ταινίες του 52χρονου σκηνοθέτη, είναι αυτό της Μάργκοτ Ρόμπι.

Η Ρόμπι πρωταγωνιστεί στο Suicide Squad που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, κάνει γυρίσματα για το Babylon του Ντέιμιαν Σαζέλ, θα κάνει γυρίσματα για την ταινία Barbie της Γκρέτα Γκέργουικ, έχει συμφωνήσει να παίξει στην επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ και μέσα σε όλα αυτά θα μεταβεί στην Ισπανία, όπου κάνει τα γυρίσματα της ταινίας του ο Άντερσον.

Η ταινία που λέγεται ότι θα είναι γουέστερν, γυρίζεται στην περιοχή Τσιντσόν, ένα χωριό λίγο έξω από τη Μαδρίτη, με τον δήμαρχο να έχει παραχωρήσει κάθε χώρο για τα γυρίσματα και να έχει προσκαλέσει τον Άντερσον να γίνει μόνιμος κάτοικος. Από τις λίγες πληροφορίες που δημοσιεύει το Hollywood Reporter, το σκηνικό περιλαμβάνει έναν σταθμό τρένου και πολλά ψεύτικά τοπία.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Εκτός από τη σύμπραξη του Χανκς με τη Ρόμπι, εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η συνύπαρξη του Χανκς με τον Μπιλ Μάρεϊ, μιας και μιλάμε για τους δύο πιο αγαπητούς άντρες ηθοποιούς στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, οι οποίοι δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί σε ταινία. Έχουν «συνεργαστεί» όμως στον αποπροσανατολισμό του κόσμου.

Το 2016, οι δυο τους έγιναν μέρος ενός διαδικτυακού viral, καθώς μια φωτογραφία του Μάρεϊ με ένα μωρό που κλαίει, έκανε τους μισούς να υποστηρίζουν πως είναι Τομ Χανκς και τους άλλους μισούς πως πρόκειται για τον Μάρεϊ.