Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει με το κορυφαίο του franchise
Βρείτε μας στο

Έχουμε πανηγυρίσει με τα μπουνίδια του Rocky Balboa στον Ivan Drago. Κλάψαμε όταν πέθανε ο Creed. Ξανακλάψαμε, από συγκίνηση αυτή τη φορά, όταν ο Rocky συνάντησε ξανά τον γιο του στο Creed 2. Έχουμε πορωθεί με τη δράση σε όλα τα Rambo.

Αλλά ξέρετε τι είναι καλύτερο από έναν Σιλβέστερ Σταλόνε; Ένας Σταλόνε που έχει στο πλάι του τον Ντολφ Λούντγκρεν, τον Τζέισον Στέιθαμ και όλη την παρέα των Αναλώσιμων. Μπορεί τα Rocky και Rambo να είναι τεράστια franchises και με δεκαετίες ιστορίας, όμως το Expendables ήταν η ιδανικότερη ιδέα την ιδανικότερη περίοδο.

Σε μια εποχή που όλες οι μεγάλες παραγωγές πήγαιναν σε συσσώρευση ταλέντου και ονομάτων, ο Σιλβέστερ Σταλόνε όφειλε να ακολουθήσει, δίχως όμως να χάσει σε τίποτα απ΄αυτό που έχει να προσφέρει αυτός και οι υπόλοιποι action stars. Στα 3 Expendables που προηγήθηκαν, υπήρξαν σκηνές απ΄αυτές που τις βλέπεις σε μια κινηματογραφική αίθουσα και σηκώνεσαι να πανηγυρίσεις γιατί πίστεψες ότι το σουτίδι του Βλάοβιτς μπήκε μέσα και δεν έγλειψε το δοκάρι από την εξωτερική μεριά.

Ξεχνάει κανείς τη σκηνή στο δεύτερο που εμφανίζεται ο Τσακ Νόρις και κάνει το αστείο με το φίδι; Ξεχνάει κανείς την επική μάχη στο αεροδρόμιο με τους Σβαρτσενέγκερ, Γουίλις και Τσακ Νόρις δίπλα δίπλα ή τη μονομαχία του Σταλόνε με τον Βαν Νταμ;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε ξανά Αναλώσιμους. Ο τρόπος που εξελίχθηκαν τα πράγματα στο τρίτο, δεν άφηνε περιθώρια. Τουλάχιστον όχι τέτοια που να δικαιολογούν τον Sly σε νέες περιπέτειες. Θα έδινε τη σκυτάλη ενδεχομένως στη Ρόντα Ρούσι και τους άλλους πιτσιρικάδες και τέλος.

Ο γερόλυκος όμως μας φυλούσε ακόμα μια βόλτα και η Lionsgate ανακοίνωσε πως ο Σταλόνε θα ηγηθεί ακόμα μια φορά των Αναλώσιμων, με το καστ να ανανεώνεται εν μέρει, καθώς θα συμμετέχουν οι 50 Cent, Μέγκαν Φοξ και Τόνι Τζα. Ο πρώτος θα είναι ο villain της υπόθεσης κατά 99%. Από τους παλιούς οι σίγουροι είναι μόνο οι Στέιθαμ, Λούντγκρεν και Ράντι Κουτίρ, αλλά σίγουρα ο Σταλόνε θα μας έχει αρκετές εκπλήξεις. Ο Στέιθαμ πάντως θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημιουργίας της νέας ομάδας.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μετά τα μέσα του φθινοπώρου και η ταινία πάει για κυκλοφορία το νωρίτερο στις αρχές του 2023.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της