SNIFF: Τι συμβαίνει όταν ενώνονται 4 κορυφαίοι βετεράνοι ηθοποιοί
Βρείτε μας στο

Το Φεστιβάλ Βενετίας ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία το Σάββατο και να δώσει τη θέση του στο Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου κάποιες ταινίες θα προβληθούν για δεύτερη φορά. Εκτός από αυτές όμως, στο Τορόντο θα παρουσιαστούν και νέα πρότζεκτ.

Ένα απ΄αυτά είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό και υποσχόμενο, με τον Τέιλορ Χάκφορντ, σκηνοθέτη του Devil’s Advocate, να ενώνει 4 από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του Χόλιγουντ.

Μόργκαν Φρίμαν, Ντάνι ΝτεΒίτο, Αλ Πατσίνο και Έλεν Μίρεν θα παίξουν μαζί σε μια ταινία που δεν θα περιμέναμε ότι θα δούμε αυτούς τους τέσσερις βετεράνους να έχουν τους κεντρικούς ρόλους.

Κι αν η παρουσία της Έλεν Μίρεν ήταν μια εύκολη επιλογή για τον Τέιλοερ Χάκφορντ, αφού είναι η σύζυγός του και θα έκανε σίγουρα για χάρη του ένα σκόντο στις οικονομικές της απαιτήσεις, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου δύσκολα με τους Αλ Πατσίνο και Ντάνι ΝτεΒίτο.

Ο Μόργκαν Φρίμαν αποδέχτηκε την πρόταση σχεδόν άμεσα, λόγω της επιθυμίας του να δουλέψει σε μια ταινία με την Μίρεν. Όμως για  να πειστούν οι άλλοι δύο, χρειάστηκε ολόκληρη στρατηγική.

Ο Χάκφορντ, παρόλο που είχε συνεργαστει στον Δικηγόρο Του Διαβόλου με τον Πατσίνο, έκανε, όπως και σε εκείνη την ταινία, πολλές προσαρμογές σε κάποιες σκηνές για να πειστεί ο Big Al. Εν τέλει, από εκεί που είχε αμφιβολίες για τον ρόλο του, τελικά «λέει με έπαρση ότι έχει τον καλύτερο ρόλο στην ταινία».

Τι θα είναι λοιπόν αυτό το SNIFF και ποιον θα υποδύεται ο καθένας; Πρόκειται για μια ταινία που θέλει να τιμήσει το είδος του film noir και θα είναι κομμένη και ραμμένη σε αυτά τα μέτρα.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Σύμφωνα με το σενάριο του Τομ Γκρέι, η πλοκή εκτυλίσσεται σε έναν πολυτελή χώρο απόσυρσης ηλικιωμένων (Senior Nursing Institute & Family Foundation δηλαδή Sniff), ένα resort για την τρίτη ηλικία. Εκεί, δύο από τους ενοίκους βρίσκονται νεκροί και καλείται από τον πρώην συνάδελφο του, Γουίλιαμ Κις (ΝτεΒίτο), ο συνταξιοδοτημένος ντετέκτιβ Τζο Μολρέι (Φρίμαν) για να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Στην αναζήτηση των στοιχείων, θα έρθουν αντιμέτωποι με τον κόσμο της νύχτας, τα ναρκωτικά, το σεξ και τις δολοφονίες, όλα ενορχηστρωμένα από τον kingpin Χάρβι Στράιντ (Πατσίνο) και την μοιραία συμπαίκτρια του, την Αράχνη (Μίρεν).

Όπως εξήγησε ο Χάκφορντ στο Deadline, του άρεσε πολύ αυτό που έκανε ο Ράιαν Τζόνσον με το Knives Out, η πιστότητα με την οποία έστησε την ταινία και αυτό ακριβώς επιδιώκει να κάνει κι εκείνος, ενώ και το Ocean’s Eleven είναι μια ταινία από την οποία θέλει να αντλήσει στοιχεία. Η ταινία θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ του Τορόντο και στόχος είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν άμεσα με το νέο έτος, ώστε η ταινία να είναι έτοιμη για κυκλοφορία στο τέλος του 2022.