Δεκάδες εκατομμύρια, all star cast: Το Netflix μαζεύει όλο το χαρτί με αυτή την ταινιάρα…
Βρείτε μας στο

Όταν στο ξεκίνημα της σεζόν το Netflix υποσχόταν μια νέα ταινία κάθε εβδομάδα, το Don’t Look Up του Άνταμ ΜακΚέι ήταν αυτή που είχαμε κυκλώσει όλοι.

Μέχρι σήμερα, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και προς το Netflix, η πλατφόρμα δεν μας έχει γοητεύσει. Μάλλον μας έχει απογοητεύσει. Και σε επίπεδο σειρών, αλλά και ταινιών με κάποιες ασφαλώς φωτεινές εξαιρέσεις.

Στις ταινίες του, το Don’t Look Up μοιάζει να είναι αυτή που θα μπορέσει να ρεφάρει για όλη την πατάτα που έχουμε φάει μέχρι σήμερα στο 2021 από το Netflix. Αυτό δεν είναι μια απλή πεποίθηση ή υπόθεση. Είναι μια άποψη που θα τεκμηριωθεί στις επόμενες 10 γραμμές.

Η σκηνοθεσία του Άνταμ ΜακΚέι αποτελεί εχέγγυο για το πώς έχει διαχειριστεί τον όρο «μαύρη κωμωδία». Ένα είδος στο οποίο δεν ήταν στόχος να πατήσει. Η ταινία είναι μια αλληγορία για την κλιματική αλλαγή. Αυτό ήταν το πλάνο το 2019, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Μετά όμως εμφανίστηκε η πανδημία και την μετέτρεψε σε μια dark comedic ανάλυση της πραγματικότητας.

Πρωταγωνιστικό δίδυμο στο Don’t Look Up είναι ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς.

Ο πρώτος δύο χρόνια μετά το Once Upon A Time In Hollywood, επιστρέφει και μάλιστα σε μια χρονιά που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, συμμετείχε σε γυρίσματα και δεύτερης ταινίας, το Killers of The Flower Moon του Σκορτσέζε.

Η Τζένιφερ Λόρενς από την άλλη, συμπληρώνει ουσιαστική αποχή από τα κινηματογραφικά, κοντά 3 χρόνια. Μετά το Red Sparrow, επέλεξε να επικεντρωθεί στον γάμο της με τον Κουκ Μαρόνι και τις επιχειρήσεις που έστησε. Στο τσακ πρόλαβε το Don’t Look Up, αφού είναι έγκυος τώρα.

Μαζί με αυτούς, στο καστ υπάρχουν τα πολλά και a-list ονόματα των Μέριλ Στριπ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αριάνα Γκράντε, Κρις Έβανς, Τζόνα Χιλ, Ρον Πέρλμαν, Μάρκ Ράιλανς, Μάθιου Πέρι και του δισεκατομμυριούχου Τάιλερ Πέρι.

Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovision (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τώρα όλοι βλέπουν πρωτιά: Οι πρώτες εικόνες από το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού που θα απογειώσει το «Ζάρι» στη Eurovisio

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την 24η Δεκεμβρίου. Είναι προφανής ο στόχος της πλατφόρμας με το Don’t Look Up να… σηκώσει όλο το χαρτί. Άλλωστε, δαπάνησε δεκάδες εκατομμύρια για να ολοκληρώσει μια τόσο ακριβή παραγωγή. Κυκλώνουμε την ημερομηνία και περιμένουμε…