Frank Sinatra
Βρείτε μας στο

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει σειρές και ταινίας βιογραφικές για διάφορα πρόσωπα της μουσικής, όπως ο Freddie Mercury και οι Queen ή ο Elton John και η Aretha Franklin. Για τον Frank Sinatra όμως δεν είχαμε δει τίποτα.

Ε, κάποια στιγμή θα γινόταν κι αυτό. Κι είχε «κλειδώσει» στο 1.10 πως θα γίνει από το Netflix. Η πλατφόρμα έκλεισε, σύμφωνα με το Deadline ,συμφωνία για μια δραματική σειρά που θα βγει από τη Lionsgate Television και με την άδεια της Universal και της Frank Sinatra Entreprises, δηλαδή τις εταιρείες που διαχειρίζονται την κληρονομιά του Frankie. Μάλιστα, την παραγωγή της σειράς θα κάνει η κόρη του, η Tina Sinatra.

Η σειρά θα επικεντρωθεί στη μουσική και τις live εμφανίσεις του Frank Sinatra, με τον Bill Condon, κάτοχο Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας Gods And Monsters, να υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία για τον πιλότο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί ονόματα για τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει και αναμφίβολα θα είναι μια τεράστια πρόκληση για οποιονδήποτε. Κάτι μας λέει πως η παραγωγή θα πάει σε επιλογή ονόματος σχετικά άγνωστου ή από το δεύτερο-τρίτο ράφι, που να μην έχει ταυτιστεί με άλλον ρόλο.

Σε αυτή τη βιογραφική σειρά θα δούμε στιγμές από τη ζωή του άρχοντα της μουσικής, του κορυφαίου της χρυσής εποχής του θεάματος στις ΗΠΑ, ο οποίος ξεκίνησε από το Νιου Τζέρσι και έφτασε να είναι ένα είδωλο, να χρυσοπληρώνεται και να ηγείται του διάσημου ratpack.

Εκτός από τη μουσική, ο Frank Sinatra είχε στο πλάι του γυναίκες που για άλλους θα ήταν το ορόσημο, αλλά για εκείνες αυτός ήταν το ορόσημο: Ava Gardner, Mia Farrow, Judy Garland, Lauren Bacall, Marilyn Monroe και Angie Dickinson έγιναν ζευγάρι με τον Sinatra.

Για τη ζωή του Frankie έχει γίνει και μια μίνι σειρά το 1992, με τον Phlip Casnoff να τον υποδύεται, τη Marcia Gay Harden να υποδύεται τη Gardner και την δική μας Ολυμπία Δουκάκις να υποδύεται την Dolly Sinatra, τη μητέρα του Frank.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ζωή του Sinatra είχε φτάσει αρκετές φορές κοντά στα χέρια του Martin Scorcese, όμως οι κληρονόμοι του δεν πείστηκαν σε καμία των περιπτώσεων από το όραμα του Ιταλού για το πώς θα διαχειριστεί τη ζωή του Sinatra.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Φυσικά είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο ως προς τις λεπτομέρειες γύρω από το ακριβές χρονικό φάσμα της σειράς, με το Netflix να στοχεύει στην κυκλοφορία της στις αρχές του 2023.

* Φωτογραφία: Pexels/Andrea