Blade Runner
Βρείτε μας στο

Πέντε χρόνια μετά το το Blade Runner 2049, κι ενώ κανείς δεν περίμενε πως υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί, ο Ρίντλεϊ Σκοτ φαίνεται πως θα το τολμήσει και θα μεταφέρει το franchise στην τηλεόραση για μια μίνι σειρά.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, ο σκηνοθέτης του πρώτου Blade Runner που έγινε το 1982, βάζει μπρος με την εταιρεία παραγωγής του για μια σειρά με τίτλο Blade Runner: 2099, που θα αποτελεί sequel της ταινίας του και αυτής του Ντενί Βιλνέβ που έκανε το 2017.

Με τη σεναριογράφο Σίλκα Λουίζα να έχει αναλάβει να γράψει την ιστορία, ο Ρίντλεϊ Σκοτ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Amazon, η οποία συνεχίζει το κυνήγι των δυνατών brands με σκοπό να χτίσει το δικό της legacy και να ξεπεράσει το Netflix.

Μάλιστα, η διαδικασία με την οποία προχωρά το σενάριο και η οριοθέτηση της περιόδου που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το Blade Runner, είναι πολύ άμεση. Εξάλλου, πριν μερικούς μήνες, ο Ρίντλι Σκοτ είχε αποκαλύψει στο BBC ότι ήταν έτοιμος ο πιλότος και ένα βιβλίο και είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με την Amazon.

Καθώς στο 2049 είδαμε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να φέρνει στην επιφάνεια μια συνωμοσία που στήθηκε για να καταστρέψει την κοινωνία, στο 2099 θα βρεθούμε 50 χρόνια μετά και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεφύγει αρκετά η πλοκή από τη βασική ιστορία του Φίλιπ Ντικ.

Αυτή η σειρά θα είναι η πρώτη με κανονικούς ανθρώπους, καθώς είχε γίνει και μια anime με τίτλο Black Lotus που ήταν τοποθετημένη στο 2032 και είχε ως κεντρικό χαρακτήρα μια γυναίκα-αντίγραφο.

Το Blade Runner:2099 θα είναι η τρίτη sci-fi σειρά για την εταιρεία του Σκοτ μετά το Raised by Wolves και το Alien που θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο FX μετά το 2024. Παράλληλα, η εταιρεία έχει μια σειρά για το Jigsaw που θα προβάλλεται στο Netflix, το The Good Fight και τη σειρά Great Expectation’s από το ομώνυμο έργο του Ντίκενς, που παράγεται για το FX και το BBC.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα