Τότε και σήμερα: Πού βρίσκεται η θρυλική πολυκατοικία που γυρίστηκε ο «Παπατρέχας» του Θανάση Βέγγου (Vid)
Βρείτε μας στο

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες του Θανάση Βέγγου. Όχι μόνο γιατί ο καλός μας άνθρωπος δίνει ρεσιτάλ στον «Παπατρέχα», αλλά και γιατί πρόκειται για μια ταινία που ο Βέγγος έκανε… τα πάντα όλα.

Πέρασε από τζαμαρία, κρεμάστηκε με σκοινί έχοντας από κάτω το απόλυτο κενό και γενικώς έκανε ότι πιο τρελό μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ. Σήμερα κάτι τέτοιο θα φάνταζε απίστευτο. Ακόμη και… κομπάρσοι ή νεαροί ηθοποιοί θα αρνούνταν να θέσουν τον εαυτό τους σε τέτοιου τύπου δοκιμασίες ή κινδύνους, όμως για τον Βέγγο αυτές οι καταστάσεις ήταν απλά ακόμα ένα κομμάτι της δουλειάς του και τίποτα παραπάνω.

Θεωρούσε, βλέπεις, ότι είχε την υποχρέωση απέναντι στο κοινό, τους θεατές και τους θαυμαστές του προκειμένου να μην τους «κοροϊδέψει», όπως πίστευε, χρησιμοποιώντας ντουμπλάζ, ακόμη και στις περιπτώσεις που το σύνολο της παραγωγής διαφωνούσε και του ζητούσε να μην παίρνει ανάλογης επικινδυνότητας ρίσκα.

Πού βρίσκεται η πολυκατοικία

Όσα χρόνια και αν περάσουν εκτός από τις ατάκες του Βέγγου δεν πρόκειται να ξεχάσουμε και τη θρυλική πολυκατοικία στην οποία γυρίστηκε ο «Παπατρέχας». Αλήθεια εσείς γνωρίζετε πού βρίσκεται και πώς είναι σήμερα;

Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia συνεχίζουν τη συνεργασία τους με το menshouse.gr με ένα ακόμα διαμάντι. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την πολυκατοικία, τότε και σήμερα. Μην το χάσετε…

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…