Thor: Love and Thunder – Αποκλειστικό trailer με το καστ να μας καλωσορίζει στη νέα εποχή

Εκεί όπου τα αξιώματα ανήκουν στη γυναίκα
Thor Love and Thunder
30 Ιουνίου 2022 | 12:14

Το Thor: Love and Thunder βρίσκεται στον διάδρομο απογείωσης για την παγκόσμια πρεμιέρα του και στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την 4η ταινία Thor από την προσεχή Πέμπτη στις αίθουσες.

Βρισκόμαστε πια σε μια άλλη εποχή του MCU. Ήδη ο Spider-Man, ο Dr. Strange και η Wanda έχουν μπει στο Multiverse. Ο Thor μαζί με τους Guardians of the Galaxy ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Infinity War και στο τέλος του Endgame ταξίδεψαν μαζί στον γαλαξία, με τον Starlord να ψάχνει την Gamora του 2014 που πάνω στον χαμό του Endgame εξαφανίστηκε.

Ο Thor αγωνίζεται να βρει ξανά τον γυμνασμένο εαυτό του και να βρεθεί στη νέα Άσγκαρντ, όπου βασιλιάς πλέον είναι η Βαλκυρία. Δεν είναι το μόνο που έχει αλλάξει. Ο Thor δεν είναι πια ο μόνος άξιος να κραδαίνει το Μιόλνιρ και το Stormbreaker. Η Jane έχει γίνει η She Thor και μαζί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Gorr, έναν δολοφόνο θεών.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Menshouse, οι Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Taika Waititi (ο σκηνοθέτης της ταινίας) μας καλωσορίζουν σε αυτή τη νέα εποχή για το franchise, η οποία είναι τόσο ελκυστική ώστε ο Hemsworth να πει δημόσια πως από κει που σκεφτόταν ότι στο Ragnarok θα τελειώσει, εν τέλει κοιτάζει το μέλλον ανοιχτός και για 5η και 6η ταινία.

* Το Thor: Love and Thunder κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 7/7 από τη Feelgood Entertainment

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved