Bullet Train
Βρείτε μας στο

Σου αρέσει ο Μπραντ Πιτ; Μην απαντάς. Είναι προφανώς ρητορική ερώτηση. Σε ποιον δεν αρέσει ο Μπραντ Πιτ; Όχι μόνο σε ποια, αλλά και σε ποιον δεν αρέσει. Είτε ως ηθοποιός, είτε ως τύπος, είτε ως άντρας.

Ε, αφού αρέσει σε όλους, αρέσει και σε σένα, άρα θα είσαι πολύ χαρούμενος που θα σου πούμε πως έχεις την ευκαιρία να τον απολαύσεις στην avant premiere της ταινίας Bullet Train που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τη Feelgood την Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό; Πολύ απλά. Η Feelgood και το Menshouse δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να πάρουν μια διπλή πρόσκληση για την avant premiere που θα γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστoυ στο Mall στο Μαρούσι στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Μαζί με την διπλή πρόσκληση, οι νικητές θα κερδίσουν κι ένα memorabilia notebook που θα παραλάβουν στην είσοδο της αίθουσας.

Διαγωνισμός Menshouse: 5 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του Bullet Train με τον Μπραντ Πιτ

Τι πρέπει να κάνεις;

1) Like και tag το άτομο που θες να πας μαζί του στην προβολή στο post στη σελίδα του Menshouse στο Instagram

2) Ε κάνε κι ένα follow στη σελίδα μας μωρέ, τι ψυχή έχει;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

3) Μην ξεχάσεις και τη σελίδα της Feelgood

Αυτά τα ωραία. Τα κάνεις, αν θες τα κάνεις και πολλές φορές – το πρώτο βήμα δηλαδή γιατί τα άλλα δύο μπορείς μια φορά, εκτός κι αν μας κάνεις unfollow και follow όλη την ώρα λες και χωρίσαμε από μακροχρόνια σχέση – και περιμένεις ως τη Δευτέρα το μεσημέρι στις 14:00 για να σε ταγκάρουμε στο Instagram εφόσον είσαι στους νικητές.

Το δικαίωμα συμμετοχής θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 12:00.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην ταινία Bullet Train, ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών.

Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του  Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας Deadpool 2, David Leitch, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Σκηνοθεία: David Leitch
Σενάριο: Zak Olkewicz
Βασισμένη στο βιβλίο του: Kotaro Isaka
Πρωταγωνιστούν: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio και η Sandra Bullock

Διαγωνισμός Menshouse: 5 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του Bullet Train με τον Μπραντ Πιτ