25 εκατ. για το πιο ανήθικο κόλπο στο πόκερ: Ο Ράσελ Κρόου πάει για την έκπληξη της χρονιάς με τη νέα του ταινία (Vid)
Βρείτε μας στο

8 χρόνια μετά το Water Diviner, ο Ράσελ Κρόου επιστρέφει με μια ολοκληρωτικά δική του δουλειά, δική του ιδέα, δική του εκτέλεση, το Poker Face και το πρώτο trailer της ταινίας που κυκλοφόρησε προχθές, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και μεγάλη αναμονή.

Οι ιστορίες γύρω από το πόκερ είναι πάντοτε ενδιαφέρουσες, έχουν πάντοτε μυστήριο και όλοι μας όταν τις ακούμε/διαβάζουμε/βλέπουμε, τοποθετούμε τους εαυτούς μας σε ένα τραπέζι και φανταζόμαστε να τινάζουμε την μπάνκα με μια από τις πιο μυθικές μπλόφες στην ιστορία του παιχνιδιού.

Το Poker Face έχει μπόλικες τέτοιες καταστάσεις.

Ο Ράσελ Κρόου υποδύεται έναν δισεκατομμυριούχο της Silicon Valley ονόματι Τζέικ Φόλι, που συμμετέχει συχνά σε παιχνίδια πόκερ και έχει βγάλει αρκετά εκατομμύρια απ΄αυτή του την ασχολία.

Δεν έχει όμως ποτέ κάτι το αξιομνημόνευτο. Γι΄αυτό δίνει υπόσχεση σε ένα φίλο του να περάσουν την πιο αξέαστη βραδιά της ζωής τους, συμμετέχοντας σε ένα τραπέζι όπου το stake θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν υπάρξει και θα τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα ποσό που δεν το είχαν φανταστεί: 25 εκατομμύρια δολάρια πάνω στην τσόχα.

Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να υπάρξει και μια θυσία. Nothing comes cheap, λένε στην Αμερική και γύρω απ΄αυτό το premise εξελίσσεται όλη η ιστορία του Poker Face, με τους δύο φίλους να καλούνται στην πορεία του παιχνιδιού να αποκαλύψουν ο ένας στον άλλον μυστικά που μπορεί να διαλύσουν το ματς, μπορεί να διαλύσουν τη φιλία τους.

Κι όσο κι αν προσπαθήσουν να διατηρήσουν ένα poker face και να μην προδώσουν κάποιο συναίσθημα, η συναισθηματική πίεση είναι τέτοια, που θα λυγίσουν.

Ιδίως από τη στιγμή που το ποσό που βρίσκεται πάνω στο τραπέζι, προσελκύει και ανθρώπους άλλων προθέσεων και συμφερόντων, που δεν προτίθενται να διεκδικήσουν μέσα από το παιχνίδι τα λεφτά, αλλά σχεδιάζουν να ξεκάνουν τους υπόλοιπους στο τραπέζι και να τα πάρουν με τη βία.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Το Poker Face είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ράσελ Κρόου και φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα μέσα Νοεμβρίου.