Amsterdam
Βρείτε μας στο

Αν σε μια ταινία πρωταγωνιστούν ο Κρίστιαν Μπέιλ, η Μάργκοτ Ρόμπι, ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, ο Ρόμπερτ ΝτεΝίρο και η Άνια Τέιλορ-Τζόι τότε δε θες κάτι άλλο. Γι΄αυτό και δεν θες να χάσεις με τίποτα την ευκαιρία να δεις το Amsterdam.

Πρόκειται για τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ (Οδηγός Αισιοδοξίας, American Hustle), για τον οποίο μάλιστα ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε πει πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη πως ήταν λίγο επιθετικός στο American Hustle απέναντι στην Έιμι Άνταμς και είχε μπει στη μέση για να του κόψει τις φωνές, άρα υπάρχει και μια ίντριγκα γύρω από τη νέα τους συνεργασία.

Έτσι, το Menshouse σε συνεργασία με την Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν μια διπλή πρόσκληση και να πάνε στην avant premiere του Amsterdam, την Τετάρτη 2/11 στο Mall στο Μαρούσι στις 19:30.

Τα βήματα πια τα ξέρεις:

1. Follow στο προφίλ μας στο Instagram (που σίγουρα το έχεις κάνει)

2. Follow στο προφίλ της Feelgood 

3. Σχόλιο με tag το άτομο που θες να πάρεις στη σχετική ανάρτηση στο προφίλ του Menshouse.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Ε, άμα θες να κάνεις και repost, ακόμα καλύτερα. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 1/11 στις 11:00 το πρωί και η κλήρωση θα γίνει στις 14:00.

Διαγωνισμός: 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Amsterdam με Κρίστιαν Μπέιλ και Μάργκοτ Ρόμπι

Λίγα λόγια για την ταινία

Άμστερνταμ (Amsterdam), η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη/σεναριογράφου David O. Russell. Μια συναρπαστική και εξαιρετικά περίτεχνη ιστορία που συνυφαίνει πανέξυπνα τα ιστορικά δεδομένα με τη μυθοπλασία σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία από τα studios 20th Century Studios και New Regency. Η συγκλονιστική επική ταινία μυστηρίου όπου παρακολουθούμε τρεις πολύ καλούς φίλους που βρίσκονται ξαφνικά μπλεγμένοι στις πιο σοκαριστικές μυστικές συνωμοσίες στην ιστορία της Αμερικής.

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Ζόε Σαλντάνα, Μάικλ Σάνον, Ράμι Μάλεκ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάικ Μάιερς, Τέιλορ Σουίφτ, Κρις Ροκ, Αλεσάντρο Νιβόλα, Άντρεα Ραϊζμπορό, Ματίας Σένερτς

Σενάριο-σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ

* To Amsterdam κυκλοφορεί στις αίθουσες την Πέμπτη 3/11 από τη Feelgood