Ρεσιτάλ 95 λεπτών: Δες απόψε δωρεάν την ταινία με την συγκλονιστική ερμηνεία του Χοακίν Φίνιξ (Vid)
Βρείτε μας στο

Θα ‘χεις καταλάβει αγαπητέ αναγνώστη την αδυναμία που έχουμε σε αυτό εδώ το site στον Joaquin Phoenix. Όταν λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε μια ακόμα εκπληκτική ερμηνεία και μάλιστα δωρεάν, τότε η συζήτηση για το τι θα δούμε το βράδυ τελειώνει εδώ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ertflix  που θα βρεις το «You were never really here».

Η Lynne Ramsay είναι μια σκηνοθέτις που αρέσκεται να κινείται γύρω από ψυχολογικά θρίλερ και αναζητά τους συμβολισμούς που απαντούν στην εκάστοτε εποχή. Πέντε χρόνια μετά το Swimmer και έξι μετά το We Need To Talk About Kevin, έφερε το You Were Never Really Here, ένα θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Jonathan Ames.

Εκεί ο Joaquin Phoenix υποδύεται τον Joe. Έναν βετεράνο του στρατού που έχει ακολουθήσει την σκοτεινή μοίρα των απόστρατων. Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην ειρήνη, ζει διαρκώς σε εγρήγορση και αναζητά το αίμα. Γι΄αυτό γίνεται δολοφόνος επί πληρωμή και ψάχνει αγνοούμενες κοπέλες.

Η περίπτωση με την οποία ασχολείται στο You Were Never Really Here είναι αυτή μιας ανήλικης κοπέλας που έχει μπλεχτεί σε κύκλωμα εμπορίου λευκής σαρκός. Στο κυνήγι της ο Joe θα ανακαλύψει μια συνωμοσία. Κάτι που θα σηματοδοτήσει για εκείνον την μεταστροφή. Είτε θα είναι η αποστολή που θα τον οδηγήσει στο θάνατο είτε στην επαναφορά στην πραγματικότητα.

Το You Were Never Really Here είναι ένα wake up call. Η στιγμή που πρέπει να επανέλθεις και πάλι στην αλήθεια της ζωής εκτός του πλαισίου του πολέμου. Όταν βγήκε η συγκεκριμένη ταινία όλοι μιλούσαν για την ερμηνεία του Phoenix, την οποία τοποθετούσαν στις 3-4 καλύτερες της καριέρας του. Και δεν έχουν άδικο. 95 λεπτά που κυλούν σαν νεράκι χάρη σε εκείνον και την ερμηνεία του. In Joaquin Phoenix we trust!