Η θρυλική καφετέρια δεν υπήρχε – Αυτό είναι το στούντιο που γυρίστηκαν «Tα φιλαράκια» (Pics)
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Η θρυλική καφετέρια δεν υπήρχε – Αυτό είναι το στούντιο που γυρίστηκαν «Tα φιλαράκια» (Pics)

Κατά βάθος θα θέλαμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως το καφέ υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει στην πραγματικότητα...

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίστευαν και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η θρυλική καφετέρια που γνωρίσαμε στα Φιλαράκια υπήρχε.

Δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε την φαντασίωση, αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι το μέρος συνάντησης της παρέας δεν ήταν πραγματική καφετέρια, αλλά ένα απλό στούντιο.

Παρότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος περί… στούντιο, παραδόξως πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως το Central Perk υπήρξε στην πραγματικότητα.

Σε αυτό, συνέβαλε και η δημιουργία της ρέπλικας του καφέ στην Οδό Λαφαγιέτ 199 του Σόχο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης που δημιουργήθηκε το 2014 για τον εορτασμό των 20ών γενεθλίων της λατρεμένης σειράς.

central-perk-500

Ο πορτοκαλί καναπές τον οποίο είχαν «καβατζώσει» επί 10 ολόκληρες σεζόν η Ρέιτσελ, ο Τσάντλερ, η Φοίβη, η Μόνικα, ο Ρος και ο Τζόι, είναι πλέον διαθέσιμος και για εμάς, αφού η Warner Bros αποφάσισε να τον εντάξει –μαζί με ολόκληρο το σκηνικό του Central Perk- στα αξιοθέατα που οι θαυμαστές της παρέας επιβάλλεται να δουν από κοντά.

Για να είμαστε ειλικρινείς, πάντως, η απογοήτευση ήταν αναπόφευκτη, αφού κατά βάθος θα θέλαμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως το καφέ υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει στην πραγματικότητα.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα προσγειώσουν απότομα τους ρονατικούς και ονειροπόλους…