Μέριλ Στριπ, Έντουαρντ Νόρτον και το μισό Χόλιγουντ: H νέα σειρά-υπερπαραγωγή που μπήκε ήδη στα «άχαστα» της χρονιάς (Vid)
Βρείτε μας στο

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το «Extrapolations», μια σειρά περιορισμένης διάρκειας με πολλούς αστέρες του Χόλυγουντ.

Το «Extrapolations» θα παρουσιάζει ένα κοντινό μέλλον όπου οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η σειρά περιλαμβάνει οκτώ αλληλένδετες ιστορίες από όλο τον κόσμο, καθεμία από τις οποίες εξερευνά τις οικείες, καθοριστικές για τη ζωή επιλογές που πρέπει να γίνουν καθώς ο πλανήτης αλλάζει ταχύτερα από τον πληθυσμό. Το «Extrapolations» αναρωτιέται αν η ανθρωπότητα είναι αρκετά γενναία, ώστε να γίνει η λύση στην ίδια της την καταστροφή πριν να είναι πολύ αργά.

Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει μια μοναδική ιστορία, συναφή με τις υπόλοιπες, η οποία φωτίζει τις καθοριστικές επιλογές που πάρθηκαν, την ώρα που το χτύπημα της κλιματικής αλλαγής μετατρέπει τον πλανήτην σε έναν κόσμο γεμάτο πυρκαγιές, βυθισμένες πόλεις και άγονα τοπία.

Ένα δυστοπικό τοπίο που όσοι γνωρίζουν τι έρχεται λένε ότι δεν απέχει και πολύ από την νέα πραγματικότητα μετά από 40-50 χρόνια. Η ανθρωπότητα βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν απ’ το σημείο μηδέν, όπου η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη και ακόμα δεν το έχει αντιληφθεί.

Η σειρά προσπαθεί να δώσει μια εικόνα από τα προσεχώς με ένα καστ που προκαλεί ανατριχίλα: Meryl Streep, Tobey Maguire (Spider-Man, Babylon), Marion Cotillard (Allied), Edward Norton (Glass Onion), Kit Harington (Game of Thrones), Diane Lane, Matthew Rhys (Americans), Keri Russell (Americans), Gemma Chan (Eternals), Forest Whitaker, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim (The Serpent), David Schwimmer (Τα φιλαράκια), Neska Rose, Judd Hirsch (The Fablemans), Yara Shahidi, Cherry Jones, Michael Gandolfini, Indira Varma, Adarsh Gourav, Daveed Diggs (Snowpiercer), Gaz Choudhry, Hari Nef, Eiza González (Baby Driver), Ben Harper, Murray Bartlett (The Last of Us), και MaameYaa Boafo.

Η σειρά, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Apple TV+ στις 17 Μαρτίου 2023, με τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ θα ακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή μέχρι τις 21 Απριλίου 2023.

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί