«Καληνύχτα, τρία, εφτά, μηδέν»: Το Netflix λύνει το μυστήριο με το τελευταίο μήνυμα πριν χαθεί το boeing της Malaysia που αγνοείται 9 χρόνια (vid)
Βρείτε μας στο

“Κάποιος ξέρει την απάντηση, το ερώτημα είναι ποιος” αναφέρει το τρέιλερ για την ταινία «MH370: The Plane That Disappeared», ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix που εξετάζει την εξαφάνιση της αεροπλάνου το 2014.

Λίγο μετά την απογείωση, μια ήρεμη νύχτα του 2014, το MH370 εξαφανίστηκε για πάντα από τις οθόνες των ραντάρ.

Το Boeing 777, που μετέφερε 239 ανθρώπους, εξαφανίστηκε πάνω από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας στις 8 Μαρτίου 2014, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας προς τον προγραμματισμένο προορισμό της πτήσης, το διεθνές αεροδρόμιο του Πεκίνου, στην Κίνα.

Η συγκλονιστική εξαφάνιση ενός εμπορικού αεροσκάφους προκάλεσε μια παγκόσμια αναζήτηση για απαντήσεις που όμως δεν ήρθαν ποτέ.

Ακριβώς 9 χρόνια μετά -ανήμερα της εξαφάνισης της πτήσης MH370- έρχεται ένα λεπτομερές ντοκιμαντέρ. Αυτή η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ από το RAW, που εκτυλίσσεται σε επτά χώρες, χρησιμοποιεί ισχυρά αρχεία για να ανασυνθέσει τη νύχτα της εξαφάνισης, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να εξερευνήσουν τρεις από τις πιο αμφιλεγόμενες θεωρίες για την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Το ντοκιμαντέρ περιέχει ακόμα συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας, επιστήμονες, δημοσιογράφους και τους απλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που, μετά από εννέα χρόνια, αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελπίδα για μια εξήγηση. Σύμφωνα με το δίκτυο κάποιος γωρίζει την απάντηση για το πώς εξαφανίστηκε το αεροπλάνο. Και το Netflix υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει ποιος!

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;