«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Το σκηνοθετικό λάθος στη θρυλική ταινία, που δεν πρόσεξε ούτε ο Αντωνάκης (Pic)
Βρείτε μας στο

Μικρά ή μεγάλα. Σοβαρά ή ανεπαίσθητα. Ένα παιχνίδι με τις εικόνες που ακονίζει την παρατηρητικότητα, εμπλουτίζει τις γνώσεις και διασκεδάζει: Εντοπισμός λαθών σε μερικές από τις πλέον αγαπημένες μας (παλιές) ελληνικές ταινίες!

Ο Ανδρόνικος Τζιβλέρης και το κανάλι Kastalia που συνεργάζονται με το Menshouse.gr είναι οι πλέον ειδικοί επί του θέματος και εντόπισαν σε ένα από τα γνωστά τους βίντεο, πολύ ωραία πραγματάκια για όλους εμάς. Όπως τη γραβάτα του Ντίνου Ηλιόπουλου που… άλλαξε χρώμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και το τσαντάκι της Ρένας Βλαχοπούλου που… μεγάλωσε και απέκτησε λουρί.

Το καλύτερο όμως είναι απ’ το «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» στη γνωστή σκηνή με το ταξί που ακούστηκε το θρυλικό «Σκασμός εσύ Αντωνάκη μου». Η σκηνή προφανώς ολοκληρώθηκε σε δυο γυρίσματα με διαφορετικό αυτοκίνητο. Έτσι, ενώ ο Αντωνάκης φεύγει από την εκκλησία με το μαύρο αμάξι με πινακίδα 115345, μετά από λίγα δευτερόλεπτα τον βλέπουμε να φτάνει σπίτι με την Ελενίτσα του, με άλλο αμάξι. Δείτε τις πινακίδες τους και τις διαφορές.

«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Το σκηνοθετικό λάθος στη θρυλική ταινία, που δεν πρόσεξε ούτε ο Αντωνάκης (Pic)

Δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί το υπέροχο αυτό λάθος το οποίο πολλοί είδαν, αλλά ελάχιστοι πρέσεξαν!

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»